Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2008, 13:59:40
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anca-miha Vezi mesajul
draga marina, nu demult te-am compatimit si pe tine si ne-am rugat pentru tine. Oare nu asa trebuie sa raspundem la apelul oricarui om aflat la ananghie?
Daca cineva minte, il va vedea dumnezeu; la fel si pe noi daca il credem si ne rugam pentru binele lui.
Dar a trece nepasator pe langa un om care are nevoie de un cuvant de imbarbatare, e pacat. Sa nu uitam ca suntem oameni. Tu nu ai inima impietrita, ca sa nu stii ce este durerea. Doamne ajuta.
eu cred ca el e cel care se pricepe mai mult decat bine la computere............................. Deci, repet.. Daca povestea ar fi reala evident ca m-ar impresiona fff mult cum de altfel a si reusit sa o faca pana ce am ajuns la pasajul unde a divulgat cine e "paratul" si atunci a inceput sa nu imi mai miroasa a adevar ...
Cat despre necazul meu, cred ca nu e potrivita comparatia ta! Eu vorbeam despre boala cuiva nu am creat topic special ca sa ma apuc sa arunc cu noroi in unul din membrii forumului.. Atat!!!

Sa stii ca acel apel nu il facusem ca sa starnesc mila ci doar ptr ca am simtit ca rugaciunea colectiva este mai bine auzita si ca nu ma simteam singura. Acum dupa cele ce mi le-ai comentat ma faci sa regret ca am deschis topicul respectiv...asta e!!!! Surprize, surprize!!!!!merci mult!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
deznadejde si disperare ilinca20 Intamplari adevarate 108 23.08.2012 19:30:16