Citat:
În prealabil postat de GMihai
Întrebare la radio Erevan: preferați un primar musulman care să susțină căsătoriile gay sau un primar musulman care să susțină căsătoriile cu patru femei ?
|
:)) La mine treaba este simpla: in sectorul unde stau in Buc niciodata nu a castigat cel pe care l-am votat. Never ever, ca asa-i in tenis :) Poate pt ca o majoritate format din 50% adepti ai galetii cu ulei si faina si 50% adepti ai golirii bancomatelor de prin vestul Europei au eclipsat pe restul fraierilor care au votat pt orice altceva. A mai existat un procent care nu s-a prezentat la vot asteptandu-l pe Godot. In fine, cert este ca de foooarte mult timp a trebuit sa-i suport pe post de primar/consilieri,etc pe toti baietii specializati in demersuri care au mobilizat aproape tot DNA-ul.Eu, cat de cat, cand stau pe aici, am reusit sa supravietuiesc. Masina mea nu, a cazut eroic intr-un final in fata asaltului gropilor. Nici parculetul din apropiere nu a rezistat fiind si el sufocat de niste constructii bezmetice, fara nici o treaba cu specificul zonei. Si ar mai fi multe alte lucruri care l-ar face pe Khan sa se uite precum bou-n teava. Asa ca ma consolez, momentan, cu realitatea mioritica si fac misto de vecinii de peste gard ca, deh, e mai misto realitatea cand ii crapa capra vecinului. Frustrari de mitic :) Oricum sunt optimist la actualele alegeri: ala care ne-a nenorocit pana acum are ceva dificultati penale care ii vor ocupa mult timp si ii va trebui putin spatiu. Poate apare unul mai decent... sau, daca nu, o sa continui, in ciuda realitatii, sa fac misto de altii care nici macar nu stiu unde suntem pe harta si nici nu-i intereseaza. Da las ca le scot limba printre uluci ca sa-i oftic :)