Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2013, 22:53:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
experimentezi, experimentezi, dar mai cu limita...la facultate sa ajungi sa ai in palmares vreo 20-50 de barbati mi se pare ENORM...
inteleg sa te culci cu barbatul cu CARE AI O RELATIE SERIOASA,cu planuri de casatorie, dar pana la 23-25 de ani, nu prea ai cum sa ai 20-50 de relatii serioase. Acuma nu judec, ca nici io nu m-am casatorit virgina, dar m-am casatorit cu primul si ultimul barbat cu care am avut relatii intime.
Cred ca pana la urma e vorba de mentalitatea fiecaruia/fiecareia in parte. Multe cunostiinte m-au "sfatuit" sa ma culc si cu altul, sa vad cum e si bla bla blauri din astea care pentru mine chiar nu au sens si le-am zis frumos:nu, multumesc, n-am nevoie. Sunt bine asa si chiar fericita cu omul asta, nu stric ceva de dragul "experientei". Nu stric ceva ce am construit amandoi in timp, doar pentru ca unii nu pot concepe asa ceva.
In plus, am destule pacate si asa, sa fac unul mare doar pentru ca x si y zic ca "dar, vai, nu e bine sa nu sti cumn e cu altul..."
Moral vorbind, tot o greseala este si cred ca daca s-ar face o statistica, probabil ca nici macar 1% din cei/cele care si-au inceput viata sexuala inainte de casatorie au ramas la un singur partener.

Citat:
AlinB, nu toti cei care au avut aventuri in tinerete sunt infideli. De fapt, cei mai infideli sunt cei care au fost "cuminti" in tinerete. Exista studii pe teme asta, facute exclusiv pe barbati.
Studiul asta fiind iarasi unul din ala facut de un anonim, ca tema pentru licenta chipurile?

Sa inteleg ca asa te consolezi tu in privinta celui cu care esti maritata? Cu cat a avut mai multe experiente cu atat o sa-ti fie mai fidel?

Cunosc de vreo 15 ani un barbat care avea mentalitatea asta ca a ta, avand deja o prietena cu care avea planuri de casatorie (si cu care avea relatii sexuale) insa nu s-a oprit la ea tocmai din logica asta, "sa se sature inainte" adica deh, p'orma urma sa pastreze "sanctitatea" casatoriei.
Nu doar ca "prietena" la parasit (nu stiu din ce motive, dar e posibil sa fi aflat ca se lauda la toti colegii de serviciu cu aventurile erotice, chiar si cele mai patetice) dar nici in ziua de azi nu e casatorit.
La fel se intampla si cu femeile, care si ele isi gasesc scuze de tot felul pentru ceea ce in definitiv este o slabiciune, un viciu, o patima.

Care lasa urme suficient de adanci ca ulterior nici casatoria (daca se intampla totusi) sa nu fie ce ar trebui sa fie.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 19:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 21:30:02