![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Mai ramane sa putem sterge restul mesajului initial.
Sau ma rog, pe ici pe colo macar. Pe langa faptul ca traim cu capul pe 3/4 scufundat in "media" care se pare ca e foarte priceputa in a da dimensiuni apocaliptice unor conflicte relativ minore in care majoritatea nu sunt implicati mai mult decat la nivel de barfa de strada. Eu unde sunt (si nu traiesc in padure) nu se ceara oamenii nici de la caini, nici de la organe. Iar problemele cand devin acute, se rezolva. Si eu aveam niste caini agresivi prin jurul blocului. La un moment dat pur si simplu au disparut. Nu stiu unde. Dar au disparut. Eu nu m-am confruntat cine stie ce cu ei, dar probabil altii mai mult. Din pacate, multi romani s-au invatat handicapat: sa vina altul sa-i rezolve problemele. Statul sa aiba grija de el, de ce mananca, de sanatatea si bunastarea lui, de daunatori, etc. In schimb, ne pricepem la un lucru foarte bine: sa vorbim mult si prost si ne credem intelepti/spirituali daca incheiem cu ceva istetz/duhovnicesc/etc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.09.2013 at 23:12:53. |
|