![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Un posibil motiv pentru care ne-am putea izola este dorința/tendința celorlalți de a ne domina, de a intra neinvitați în aria intimității noastre.
Un alt motiv ar putea fi dificultatea unei comunicări adevărate, sincere, în care să știm să ascultăm și să înțelegem problemele și opiniile celuilalt înainte de a-i răspunde. Nu știu însă dacă izolarea este un fenomen de masă. Avem nevoie de semenii noștri, de prieteni, de familie, nu ne putem mântui în izolare. Câți însă reușim să avem o comuniune cu cei din jur și nu doar relații de nevoie, de complezență, de petrecere a timpului împotriva plictiselii? Vrem să iubim, dar ne creăm, poate, imagini ale semenilor, nefiind mulțumiți de persoana reală, neideală, de lângă noi. Sau poate trebuia să vorbesc doar în numele meu... |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce sunt oamenii singuri? | sofia_78 | Generalitati | 31 | 07.03.2010 11:56:17 |
Romanii si Athosul | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 7 | 25.07.2008 12:55:33 |
Cat de uniti sunt crestinii- priviti acel video | dillema | Generalitati | 1 | 22.04.2008 20:02:52 |
Romanii din Italia | Laurentiu | Generalitati | 20 | 30.11.2007 09:50:33 |
Uniti cu credinta fapta | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 11.07.2007 09:52:32 |
|