Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2012, 23:38:29
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu sunt intotdeauna pentru ajutor si milostenie,insa nu fara a rationaliza acest ajutor,aceasta mana intinsa.
Trebuie sa cercetez cazul apoi sa-l compar cu alte cazuri si in sfarsit sa le dau o prioritate.
Una este sa "ajuti" un matur ratat care refuza sa se integreze in societate,sa aibe un serviciu stabil,un program de viata pe care sa-l urmeze,care inca depinde de banii parintilor, pe deasupra nu-i cheltuieste cu masura,ci pe bautura-si alta este sa ajuti un caz disperat,gen persoane bolnave,someri,femei batute de soti care nu au unde sta o noapte,copiii sarmani alungati de acasa,etc etc etc etc

!
Si eu gandesc asa. Dar rezultatul? zero. Pentru ca mereu caut si nu gasesc pe cei care au cu adevarat nevoie. Si atunci cand gasesc pe cineva sa mi-l ceara ,eventual printr-o organizatie ,ma gandesc ca daca ajutorul se duce intr-o directie nepotrivita .
Nu ezitati ! Orice ocazie intalnita in viata ,in care ti se cere direct ajutorul,si care nu e bruiata de vreo organizatie de cerut mila lumeasca,vine direct de la Dumnezeu.Aceste okazii sunt rare,nu le ratati ! De ajuns ca in rest trebuie sa folosim mereu ratiunea ,daca e bine sa avem sau nu mila...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
corect sau gresit? Andreea2012 Pelerinaje la locuri Sfinte 3 14.11.2012 11:12:11
Iubirea gresit inteleasa Traditie1 Pocainta 54 21.11.2010 22:36:55
Oare unde am gresit? Simpet Intrebari utilizatori 2 03.04.2010 23:44:28
biblia tradusa gresit? pisi Generalitati 10 14.10.2009 18:03:42
Post gresit inteles 06dec Despre Biserica Ortodoxa in general 37 23.10.2007 21:46:33