Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2011, 13:31:55
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Intr-o zi un adventist m-a luat de manuta si m-a dus in camera unde se schimbau pastorii. Si am ajuns inaintea lor. M-a luat ca sa imi explice lucrurile. Unul a intrat si m-a ignorat complet altul a intrat si s-a uitat urat iar in fine al nustiucatelea a inceput sa-mi explice ideile advente. Acest om nu a raspuns ca aveam idei nu stiu cum ci dimpotriva mi-a zis :in curand vei afla adevarul! Aici a avut dreptate. Dupa acel dialog biserica adventa a devenit pentru mine din ce in ce mai clar ca nu era decat o biserica lumeasca!
Nu ti s-ar parea ciudat domnule adventist ca adevarata biserica a lui Iisus sa apara in anul 2011 (contrazicand n versete care arata ca biserica este de nebiruit) din profetiile tampe ale lui Harold Camping? Probabil ca da! dar asta s-a intamplat la voi. Fiind indoctrinati pe niste calcule lumesti nu a-ti recunoscut ca a-ti fost amagiti si a-ti continuat sa vedeti in anul 1844 nu stiu ce profetie!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16