Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2011, 15:37:45
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu de ce iti faci griji pentru un amarat de pasaport, devreme ce nu iti faci griji de vremurile " apocaliptice " care te pot prinde pe meleaguri straine, cu trasaturi straine si independente de vointa din viata ta sociala ? !
Ma uimesc oamenii care isi axeaza credinta pe o latura, ignorand alte laturi care, de fapt sunt legate de celelalte. Crezi ca doar un act conteaza in viata spirituala a unui om ? Nu, conteaza toata viata acestuia, faptele, gandurile, trairile !
Deci, hai sa nu ne mai cramponam intr-un mod atat de superficial de niste amarate de acte, caci dedicatia pentru " fiara " vine din inima si minte, din mainile care plamadesc atatea fapte, nu din liniutele de pe un document/aliment...si-atatea presupuneri apocaliptice, incontrolabile, de altfel !
Si eu trebuie sa-mi fac pasaportul nou, si nu ma intreb cum, devreme ce nu ma intreb si...de ce il fac ? Avem nevoie de mondializare, dar nu avem nevoie de factorii ei...ciudat ! Lucrurile sunt legate intre ele, nu le putem lua individual, asadar sa ni le asumam pe deplin.

Last edited by ory; 27.09.2011 at 15:44:53.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice dorinastoica14 Stiri, actualitati, anunturi 477 11.10.2010 13:09:52
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 19:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 03:43:09
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 06.02.2009 00:45:44