Citat:
În prealabil postat de viviana
Buna ziua tuturor. Sunt foarte necajita ,am primit preaviz de concediere din institutia publica unde (inca)lucrez de 21 ani!!! s-a dat si un examen fff ciudat in care cei care n-au invatat au luat si cei care au invatat nu au luat.Asa incat de luna viitoare va trebui sa-mi caut o slujba...stateam si plangeam in fata icoanelor impreuna cu baiatul meu de 12 ani,atat,noi doi si Dumnezeu.Parca traiesc un vis urat f urat din care sper sa ma trezesc...mi-e foarte greu pentru ca sunt singura il cresc pe cel mic de 12 ani singura,si nu am cui sa strig ,pe ce umar sa plang...Doar rugaciunea ma linisteste si sper ca Bunul Dumnezeu sa nu ne lase.Maine ma voi duce la parintele duhovnic si ii voi lasa din povara sufletului meu...Dar nu deznadajduiesc. In numele iubirii de aproapele va rog sa inaltati o rugaciune la Ceruri pentru mine. Va multumesc si va iubesc! Doamne-Ajuta-ne pe toti!
|
De cîte ori am fost dat afară, de fiecare dată am găsit ceva mai bun. Pe moment mi s-a părut tragic, dar s-a dovedit ulterior că a fost mai bine că nu am rămas acolo unde eram.
Cel mai interesant a fost atunci cînd am fost concediat pe motiv că nu am luat nota de trecere, 7 (șapte), la un examen la care
toți ceilalți au trecut copiind, pe cînd eu am refuzat să copii și am luat 6 (șase). Asta după ce am făcut un "curs" de două zile, fără să avem timp nici măcar o zi să învățăm ce ni s-a predat. Eu sînt din categoria celor care au trecut prin școală fără să copie la examene. Țin minte că stăteam extrem de supărat în Gara de Nord așteptînd trenul, fără vreo posibilitate imediată de angajare în zona de țară din care provin, cu un istoric prost al CVului pînă atunci... Probabil că Lui Dumnezeu I-a plăcut că am încercat să fiu corect și mi-a găsit un job infinit mai bun decît cel pe care l-am pierdut la ora aia.