Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 15:20:54
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Prietene, de ce esti rau?

Exista o scuza, insa: pe acest forum nu sunt postate regulile de utilizare a lui (ori poate eu nu le gasesc). Totusi, cred ca este de la sine inteles ca, fiind un spatiu ortodox, nu poate fi acceptat prozelitismul sectar sau atacul repetat si rautacios la adresa Bisericii, acestea pe langa altele. Si eu mi-am pus intrebarea de ce administratorul a ales sa-l baneze pe Iacob (parafrazandu-l zic: singurul penticostal de pe acest forum pe care-l cunosteam si eu in realitate!). Raspunsul a fost ca adminul stie el ce face, este dreptul lui nu? Si ca sa ma dumiresc mai bine, am revazut unele din postarile fratiei sale si am inteles ca incet, incet, dadea sfaturi si sfaturi, nu la modul general ci in concret-penticostal. Daca a fost rau sau mai putin rau, Adminul a considerat (cred) ca este oarecum prozelitism si gata!

Acum sa trec si eu in concret, fara supozitii: imi permit sa-l rog pe Administrator sa analizeze necesitatea ca regulile de folosire a acestui spatiu virtual sa fie cat mai vizibile si il mai rog sa ne ajute sa intelegem ce-a facut penticostalulmantuibil de a fost exilat !

Iarta-ma de indrazneala frate Admin!
A fost banat din cauza userului iubirea, din cauza ca domnisoara a facut niste afirmatii urate la adresa np pe sectiunea culte si secte iar pentim a facut-o nerusinata. Si ea s-a ofensat si l-a spus adminului care l-a banat.
In ceea ce priveste sfaturile lui erau data pe sectiunea de culte si secte, nu pe sectiuni ce tin strict de BO(Tainele BO etc). De vreme ce e o sectiune speciala pentru culte mi se pare normal ca omul sa isi spuna parerile lui.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Mesaj pentru userul "moment31" sophia Generalitati 0 12.11.2009 19:06:03