Citat:
În prealabil postat de Daniel777
I-am citit cartea acum opt ani in urma,editata la editura Patriarhiei Romane,si de atunci si pana acum ,nu am avut motiv sa ma smintesc,si pastrez drumul spre ortodoxie,prin citirea cartilor ortodoxe,mersul la Biserica,post,spovedanie, imparatsanie etc.Spun asta ,ca sa nu existe suspiciuni..
Crezi ca s-a inselat atunci Patriarhia ,condusa de Teoctist-sa publice o carte eretica? Sau se inseala Rafail Noica ,bun prieten cu Klaus Kenneth,care in momentul de fata,se afla cazat la manastirea Lupsa,o vestita manastire de la noi?
Sau s-a inselat Parintele Sofronie cand l-a botezat?
|
Nu cred ca sunt eu in masura sa apreciez cine se afla sau nu in inselare. Dar nu imi place deloc aroganta pe care o afiseaza KK.
Daca tot ai adus in discutie pe parintele Sofronie, pe care il simt foarte aproape de sufletul meu, nu trebuie sa uitam ca fiecare merge singur pe drumul pe care il doreste, edificatoare din acest punct de vedere fiind relatia avuta cu prietenul sau David Balfour care, catolic fiind, se apropie de ortodoxie dar mai apoi se departeaza. E drept ca s-a reintors la ortodoxie inainte de a muri, dar eu consider ca nimeni nu poate garanta pt.altcineva.