![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Topcat, dumneata nu vezi ca omul tot un nefericit a ramas cu tot cu miile de inventii si descoperiri stiintifice? Hai sa spunem ca acea "gaura" din curba progresului ar fi fost acoperita de alte maiastre realizari ale omului, crezi ca am fi privit atunci viata dintr-o cu totul alta perspectiva?
Nicidecum. Am fi fost la fel de indestulati, am fi trait probabil mult mai confortabil decat o facem acum, ne-am fi dus in excursii pe Marte in loc de Nisipurile de aur si... cam atat. Cautarea trebuie facuta inauntrul sinelui, nu inafara lui; acolo avem nevoie de "descoperiri", nu in uzine si pe santiere. Dumneata ai vazut vreodata oameni bogati dar eminamente tristi? Largind proportiile, cam asta se vede azi in lume.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|