Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2016, 21:03:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citește, sau pune pe cineva sa-ti citească in fiecare seară, sase luni până îți intră în tartacuta , si dacă tot nu înțelegi , apelează urgent un psihiatru !
Noapte bună!
Vechi 29.07.2016, 21:41:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit Discuție la postarea #443

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Deci proorocița Mihaela... Îl vede pe Însuși Hristos, în fiecare dimineață? Serios?
Nu știu dacă Îl vede dar de auzit îl aude sigur însă nu în fiecare dimineață ci atunci cînd îi grăiește Domnul, în Duminici sau de sărbători. Eu așa am citit și am înțeles din Cuvînt și așa cred pe Dumnezeu. Deci Serios!

Citat:
Pavel L-a văzut pe Domnul, o singură dată-n viață, pe drumul Damascului.
Și dup-aia o orbit. Nici n-a mai fost nevoie să-L mai vadă. Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut, spune Domnul.
Deci ea vede pe Domnul, nu? Da, vede pe domnul... Câte unu, pe rând sau mai mulți odată... aduce duhuri domnu... 7 odată sau mai multe...
Îl vede ca și tine și ca și mine în orice Icoană creștină. În vedenie nu știu dacă îl vede și Mihaela. Verginica și Arsenie Boca L-a văzut și în vedenie.
Citat:
Sau spui că doar Îl aude pe Domnul Hristos, în fiecare dimineață?
Nu știu sigur dacă Îl și vede în Vedenie dar de auzit îl aude sigur dar nu în fiecare dimineață ci în diminețile adînci, de sărbători și în Duminici. Cînd scrie Cuvîntul Său după dictare după care Cuvîntul e pus pe site și e citit de către preotul Nicușor și apoi cînd se tipărește cîte o carte îl regăsești Cuvîntul în Cartea Sfîntă : Cuvîntul lui Dumnezeu.
Citat:
Și de ce îi spune lucruri atât de multe și noi? Cele din Biblie nu sunt bune?
Ba sigur că sunt bune toate scripturile și toate învățăturile sfinților dar Domnul a fost Trimis de Tatăl ca să împlinească Apocalipsa și pentru asta își pregătește un popor sfînt cu preoție veșnică pentru ca să Îl întîmpine cînd se va pogorî din Cer așa cum au văzut ucenicii cînd s-a înălțat la Cer că l-a acoperit un nor și l-a ascuns de ochii lor. Așa ne spune și cuvîntul proorocului: ''Pregătiți Calea Domnului, drepte faceți-I cărările.'' sau ''Pocăiți-vă și faceți roade vrednice de pocăință pentru că Împărăția Cerurilor s-a apropiat.''
Citat:
Sau cele de la Sfinții Părinți, nu sunt bune?
Da' alea ce au?
Sunt foarte bune și Cuvîntul lui Dumnezeu e în perfectă concordanță cu scrierile sfinților părinți.
Citat:
Își reneagă Domnul, Biserica Sa? Episcopii, Preoții, Diaconii Săi?
Nu-și reneagă.
Citat:
Și mută toată creștinătatea la... Mihaela?
Păi cam mută. Căci nu stă din lucrare ci Mută dar nu cu forța ci cine crede e binevenit cine nu, nu e forțat... se va trezi sărmanul... atunci cînd se va trezi... dar Trîmbița a 7-a sună deja.
Citat:
Nu? Păi nu...
Ba da, deci Da!

Citat:
Sau poate are sora Mihaela ceva, nu s-a gândit? Nu te-ai gândit nici frăția ta? Ceva special... Duhul Sfânt are daruri.
Are sigur că are ceva special, ei îi grăiește Domnul Iisus și ea contnuă lucrarea de Trîmbițare a primelor 6 Trîmbițe. Nu știu dacă e special să auzi, oricine care nu e surd, aude, deci nu e nimic special aici...

Citat:
Darurile Duhului Sfânt. Da' tu crezi că satana n-are daruri? Are. Și-s' mai dulci pentru trup decât ale Duhului Sfânt. Și mai multe... Vai... Din alea are Miha.
Nu zău... faci mișto... știi tu mai bine ca toți ce daruri satanice au unii și alții... insinuezi, dezinformezi, lansezi necredința ta ca un fel de informare științifică.

Păi ar putea satana grăi ceea ce este scris în Cuvîntul lui Dumnezeu? Ia spune ar putea vre-un înger sau vreun demon sau vreun om să născocească și să scrie ceea ce este scris acolo? Eu nu cred... Păi sunt proorocii împlinite și adevăruri și tainele scripturii de la începuturi și pînă azi sunt revelate spre cunoaștere și înțelegere... Păi ce e acolo este Hrană pentru sfinții și drepții din Ceruri și nu numai pentru oameni sau pentru morții care aud și învie deci cum ar putea satana să scrie așa ceva. Tu vorbești din născoceri și din zvonistica unora sau altora care sunt minciuni lansate din interes, din încercarea satanei ca să-i țină cît mai departe pe oameni de Adevăr și de asta îngrozește și sperie memoria colectivă ca să nu poteți cerceta liniștiți și să vă convingeți și să credeți apoi pentru mîntuirea și viața voastră.

Citat:
"Cine iubește pe tată, mamă, soră, frate, soție, copii, mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine". Deci? Iubești mai mult pe Domnul, te gândești mai mult la El, nu la sora Mihaela.
Sigur că da, întîi Dumnezeu și apoi sfinții și drepții și cele 7 Trîmbițe și BOR și arhiereii ăia care sunt vrednici și sfinți și apoi preoții și deaconii și cantorii și toți frații creștini ortodocși și creștini și toți aporpiații căci porunca este să iubești și pe vrăjmași, adică pe cei plini de necredință. Dar cine sunt vrăjmașii? Casnicii tăi! Ei ți-au inculat propaganda deci iată că iubim și vrăjmașii, pe mămica și pe tăticul trupesc sau duhovnicesc, chiar dacă ei vor neapărat să ne despartă de Domnul Iisus și de cele 7 sfinte Trîmbițe.

De aceea scriu:

''Lăsați copii să vină la Mine'' iar voi ceilalți ''În ziua aceea cînd auziți glasul Său nu vă învîrtoșați inimile ca în zilele răzvrătirii.''

continuarea mai jos.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2016, 21:42:04
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit continuare pt. Igor #443

Citat:
Citești din Domnul, din Noul Testament, nu din scrierea lu' Miha.
Nu-i scrierea ei ci ea scrie ce îi dictează Domnul. Nu o tot fă vicleană și mincinoasă Igore dragă în timp ce folosești un diminutiv prietenesc familiar.
Nu e scriitoare și nu născocește ea ce este scris acolo... nimeni n-ar putea născoci așa ceva. Nu te mai ridiculiza singur prin necredința și prin tacticile tale viclene și prin logica ta absurdă. Nu ține cu mine.... și nu ține cu nimeni pînă la urmă căci Dumnezeu îi apără pe toți cei ce Îi cer asta.

Citat:
Din oamenii plini de Domnul, din Noul Testament.
Nu contestă nimeni puterea Apostolilor.
Citat:
Că-s mai tari ca Miha. Sunt adevărați. Mihaela e falsă, mai precis, înșelată.
Precis or fi mai Tari ca Mihaela dar astăzi Domnul nu prin ei grăiește și nici n-a grăit vreodată prin cineva ce grăiește prin cele 7 Trîmbițe Apocaliptice... Păi Domnul merge înainte și nu stă... și nu s-a oprit Biblia și Dumnezeu din Cuvîntat și împlinește Apocalipsa și-și pregătește popor întru venirea Sa.

Citești din Sfinții Părinți, că și ăia sunt plini de Domnul. De Duhul Sfânt. S-au sfințit prin pustiuri, prin peșteri, plângând până la pragul morții. Plini de iubire. Postind până se uscau. Așa venea Domnul Duhul Sfânt și le mai dădea câte o rază de har ca să înțeleagă Scripturile. Când deveneau ca pruncii, că spune "ai ascuns acestea de cei înțelepți și pricepuți și le-ai descoperit pruncilor." - Matei 11, 25

Mai citesc dar mai rar. Mi-e suficient ce citesc din Cuvînt pentru că sfinții de care vorbești grăiesc și ei de asemenea în Cuvînt și Mihaele scrie în Carte.
Citat:
Ce mai face Mihaela? Dimineață primește vizite, nu?
Da, primește vizite în diminețile adînci, de sfintele sărbători sau în Duminici și scrie în Carte ceea ce i se dictează... deci nu în fiecare zi.

Mai întrebi mult același lucru? Ești greu de cap sau doar te prefaci?

Citat:
"Noaptea și ziua ne rugăm cu prisosință, ca să vedem fața voastră și să împlinim lipsurile credinței voastre." - I Tesaloniceni 3, 10. Să te gândești ce-i aia prisosință...
Din preaplinul inimii vorbește gura și scrie inima... deci voi cum puteți? (știi tu, denigra la nesfîrșit și fără rușine)

Citat:
"Și lăsându-i, a ieșit Iisus afară din cetate la Betania, și noaptea a rămas acolo (în pustiu). Dimineața, a doua zi, pe când se întorcea în cetate, a flămânzit;" - Matei 21, 17-18. Na poftim...
"slujind noaptea și ziua în post și în rugăciuni." - Luca 2, 37. Deci și ziua și noaptea, trebuie să slujim în post și rugăciuni. Da nu mai avem pauză?
Mai o cafea, ceva? Un croissant, nu?
Mai un meci, un filmuleț pe internet, ceva, nu?
Laso-n colo', Dumnezeu nu ne vrea habotnici, nu? Toată ziua și toată noaptea? Hai sictir, nu?
Iar te lauzi, deci degeaba te lauzi că slujești tu sau cu slujirile altuia sau a altora... nu pricepi că acolo e o sfîntă Mînăstire și nu numai cetate? Ei bine ei nu se laudă ca tine.... tu te lazi mereu dovednid că ce?

Că a pătruns acest duh al lăudăroșeniei, îngîmfat și semeț în toate mînăstirile și în toată ortodoxia? Păi nu ei se laudă ci tu te lauzi de parcă v-ați lăuda împreună. Așa ceva Dumnul Iisus n-a făcut... El este smerit și Blînd cu inima și așa ca El sunt și Apostolii și sfinții și drepții și așa au fosz și sunt toate cele 7 Trâmbițe Apocaliptice. Tu te lauzi că ce?

Citat:
"Învățătorule, toată noaptea ne-am trudit și nimic nu am prins, dar, după cuvântul Tău, voi arunca mrejele." - Luca 5, 5. Deci ce face noaptea un creștin? Se trudește, se ostenește, lucrează mântuirea lui...
Păi ăia nu erau decît niște vameși și niște pescari păcătoși care își vînau ceva de mîncare deci nici pe departe nu-și lucrau ei mîntuirea pescuind ci își lucrau pentru nevoile trupești... Domnul i-a chemat să-L urmeze și după ce i-a mîntuit, i-a vindecat, i-a curățit de păcate, i-a învățat, i-a pregătit, abea apoi i-a făcut apostoli și abea după ce le-a Trimis pe Duhul Sfînt și-au lucrat ei mai departe mîntuirea... și a lor și a altora. Tu vorbești destul de aiurea amestecînd și răstălmăcind totul spre a ta pierzare. Iar asta vine din necredință și lăudăroșenie...

Citat:
"stăruiește în cereri și în rugăciuni, noaptea și ziua." - I Timotei 5, 5. - Iar cu stăruința... Iar noaptea... Iar ne rugăm ??? Stăruim, auzi acolo. În cereri. Și rugăciuni. Dar rugăciunile nu sunt cereri? Sau sunt cereri? Sau cum? Ei, taine, maică, taine... nu? :)
Iar te lauzi... ai grijă că lăudăroșenia și necredința sunt patimi grele.

Citat:
"Și sculându-se noaptea, a luat Pruncul și pe mama Lui și a plecat în Egipt." - Matei 2, 14. Na... Fuge Iosif noaptea. Cu Iisus Hristos în brațe. Măi Iosif ăsta-i culmea... Se împiedică prin bolovani, poate vreun șarpe, n-o putut și el să plece ziua? Sau dimineața... Nu? Dimineața ! În schimb el pleacă noaptea... Cu Creatorul Universului. În brațe. Noaptea. Nu? Mai bine ziua, nu?
Păi se ascundea de poterea Irozilor. Dar ai ce ai tu cu dimineața... Dacă e dimineață e de la diavol. că satana e lucifer și gata cine se trezește de dimineață e șerpilian. Păi tu ești mai smintit ca Lorin Fortuna care aduce ode satenei susținînd că e un spirit bun. Tu susții că diminețile sunt rele. Păi ești tu de crezut atunci cu toate citatele și argumentările tale?

Citat:
Oh, vai de voi... De ce nu veniți înapoi în Biserică? Vă chem, hai veniți.
Păi eu sunt în BOR iar ei n-au plecat nicăieri ci au fost excluși din pricina necredinței Ierarhului care nu a crezut nici după ce și-a pierdut piciorul așa cum a proorocit ci abea după ce a murit cînd stupoare: A trebuit să se înfățișeze înaintea Domnului și ce să vezi, Domnul grăia prin Trîmbuța Mihaela care scria... și atunci să vezi rușine înainte sființilor îîngeri... a plîns mult pînă s-au înduioșat cerurile și l-a Iertat Domnul. E scris și asta în Cuvînt, l-a iertat entru rugăciunile poporului Său.

Mă întreb cînd vei căuta să te documentezi și să te pui la punct și să te lămurești în loc să vii cu idei de arici pogonici că dimineața nu e bună că diminețile sunt luciferice, doar nopțile sunt bune ... și celelalte insinuări și diversiuni și spurcăciuni în care crezi la adresa ei... adică niște bîrfe murdare pe care le născocești și le lansezi ca să prindă ele în subconștientul colectiv de frica anatemelor sau a propagandelor sau a acoperiților din serv-vicii.

Păi de ce ți-e frică? Spune cinstit de ce ți-e frică și groază că ar putea să fie Adevărat Cuvîntul lui Dumnezeu de la Pucioasa și cele 7 Trîmbițe să fie totuși Îngeri-Oameni sfinți Trimiși de Dumnezeu la oameni ca să-L mărturisească prin Credința lor?

Păi ți-e frică fiindcă atunci s-ar putea să fii nevoit să citești și altceva și iată lenea duhovnicească se pare că te-a biruit. Spui tu: Mai bine să înfierăm și să etichetăm și fata, am scăpat...

Păi dacă ție ți-e lene să-ți lucrezi discernămîntul de ce vrei ca și altora să le fie la fel de lene ca ție încît să osîndească fără argumente pe oricine, așa la grămadă și en-gross în ideea că ''nu poate fi Dimnezeu decît demonul care se arată și șoptește oamenilor. '' Păi caută tu dacă ai mai citit undeva un asemenea Cuvînt sfînt care să fie în conformitate cu Toată Scriptura... ar putea cineva după părerea ta să născocească și să scrie așa ceva dacă n-ar fi Dumnezeu?

Dă-ți singur răspunsul. Eu n-am mai auzit să existe de la întemeierea lumii și pînă azi un asemenea mare Dar și tu zici că nu e bine să credem? Dar cine ești tu?

Eu zic că e bine să credem fiindcă am citit și Biblia și din sfinții părinți și din cele 7 Trîmbițe Apocaliptice și cred că sunt de la Același Dumnezeu... de la Tatăl sunt scrise prin Hristos în Duhul Sfînt. Amin.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2016, 21:58:30
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române referitor la Fenomenul „Noul Ierusalim” de la Pucioasa
după site-ul Creștinism Ortodox

Hot. Nr. 2594/1993: Ia act despre Documentul de lucru al Comisiei speciale (27 aprilie 1993) stabilite de Sfântul Sinod pentru cercetarea cazului Glodeni – Pucioasa.

Hot. Nr.110 și 294/1993: Atitudinea Bisericii Ortodoxe Române față de fenomenul religios de la Glodeni – Pucioasa, Jud. Dâmbovița, în care a fost implicat și P. S. Episcop Irineu Bistrițeanul, Vicarul Arhiepiscopiei Clujului. Ia act despre declarația verbală și scrisă a P. S. Sale prin care se desolidarizează de acest fenomen.

Hot. Nr. 3326/1997: Ia act despre relatările în legătură cu activitățile prozelitiste desfășurate de „Caravana Evangheliștilor” din S. U. A. și de adepții grupării „Noul Testament”. Se iau măsurile canonice concrete împotriva activității grupării sectare „Noul Ierusalim”. Se va interveni la Ministerul Culturii în legătură cu retrocedarea bisericii din incinta Complexului muzeal și cu organizarea activității culturale cu caracter religios de către mișcarea sectară „Noul Ierusalim”, precum și la Ministerul de Interne sesizând portul ilegal de uniformă monahală a viețuitorilor de la „Noul Ierusalim”, urmând ca Patriarhia Română să sprijine aceste intervenții.

Hot. Nr. 5334/1997: S-a anulat actul fundațional al Așezământului „Noul Ierusalim”, prin demersul și deplasarea directă la Glodeni – Pucioasa de către Chiriarhul locului, I. P. S. Arhiepiscop Vasile al Târgoviștei însoțit de P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul. Să se intensifice acțiunea misionar- pastorală pentru înlăturarea influenței negative pe care o exercită gruparea „Noul Ierusalim”. Să se ia măsuri canonice împotriva preoților și monahilor, care simpatizează și au legături cu gruparea „Noul Ierusalim”. Să informeze pe Chiriarhii eparhiilor, despre preoții acestora care au legătură cu gruparea aceasta. Să se comunice anularea actului fundațional de către P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul, prin mijloace mass-media. Studierea posibilității desemnării unei comisii la nivelul Sinodului Mitropolitan care să studieze fenomenul din punct de vedere canonic.
Păi asta am spus și eu că după ce n-a crezut cu niciun chip acest arhiereu Vasile spunînd că mai bine își pierde un picior decît să creadă, iată că și-a pierdut piciorul așa cum a prezis și tot n-a crezut iar apoi după o vreme a trecut la Domnul și ce să vezi: Domnul și sfinții Lui erau deasupra Cetății Noului Ierusalim de la Pucioasa împreună cu cele 6 Trîmbițe Apocaliptice trecute și ele la Domnul și se ocupau de poporul lui Dumnezeu de la Pucioasa și atunci panică mare: Doamne dac-aș fi știut... dac-aș fi știut... și s-a ''trezit'' în iad și a tot plîns și a tot plîns recunoscînd că a ajuns un antihrist și apoi după ce s-au milostivit cerurile de atîta plîns, Domnul l-a iertat pentru rugăciunile poporului Său de la Noul Ierusalim de la pucioasa care se rugau pentru vrăjmașii lor.

Tot acest Vasile a făcut tot ce a ținut de el ca să-L tîrască pe Irineu Bistrițeanu să retragă ce a binecuvîntat și să dea cu pietre și Irineu sărmanul s-a supus și a oficiat împreună cu Vasile al Tîrgoviștei ca mai mic, deci nu răspundea el pentru această nedreapta sluijbă de excludere, s-a supus căci altfel monstruasa coaliție care l-a pus să declare și să semneze că se desolidarizează de ei l-ar fi linșat. De atunci, a întors spatele acestei Lucrări și Irineu deși nu cu inima a făcut el ceea ce a făcut lăsîndu-se tîrît și despărțit de Noul Ierusalim de la Pucioasa...

Deci iată așa au fost ei excluși și despărțiți de Irineu și de BOR și nu că ar fi plecat ei din BOR din pricina mîndriei.

Așa se întîmplă cînd te crezi mai mare ca Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 29.07.2016 at 22:03:23.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2016, 22:42:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Citește, sau pune pe cineva sa-ti citească in fiecare seară, sase luni până îți intră în tartacuta , si dacă tot nu înțelegi , apelează urgent un psihiatru !
Noapte bună!
Cred că e foarte bună și instructivă retrospectiva luptei cu diavolii postată de tine, dar eu lupt cu păcatele mele și cu mîndria... iar ei dacă luptă să mă înșele și diavolii și să mă păcălească e treaba lor, ei pier.

Văd că și tu îmi recomanzi un psihiatru dacă citesc și tot nu vreau să înțeleg să mă lepăd de Cuvîntul lui Dumnezeu, deci pentru voi toți văd că e foarte clar, dacă eu cred în Dumnezeu în timp ce voi nici măcar nu vreți să citiți ce vă transmite Domnul prin Trîmbițe și ce scrie tuturor oamenilor atunci musai eu sunt bolnav și trebuie musai să merg la psihiatru.

Vi se pare că aș avea nevoie de psihiatru?

Foarte interesant mod exclusivist de credință aveți, voi știți fără măcar să cercetați, voi călcați în picioare și excludeți fără să vreți măcar să vă lămuriți, etichetați și socotiți pe cei ce urmează Cuvîntului ca diavoli, ca secte, ca eresuri fără măcar să pricepți de ce sunt eresurile eresuri sau sectele secte și credeți în minciuni și judecați pripit doar pentru că cineva necredincios a dorit să-și împlinească interesele străine de Dumnezeu și pentru că iată, a fost cîndva un arhiereu mai mare decît vicarul Irineu Bistrițeanu care după ce a murit Hrineanu și a fost înscăunat Bartolomeu Anania care nici el nu credea așa ca Vasile al Tîrgoviștei și ca alții care nu au cercetat temeinic voi iată mergeți orbește după necredinciosul sau necredincioșii care v-au păcălit și acum nu mai are cum să vă mărturisească de dincolo, dar a mărturisit și e scris în Cuvînt dar voi nu citiți și nu știți ci mergeți mai departe după necredința lui sau a celor care n-au vrut să creadă... și iată așa nu pe ei îi excludeți, nu pe poporul lui Dumnezeu și pe cele 7 Trîmbițe le excludeți din BOR ci pe voi înșivă de la Calea spre Adevăr...

Nu ai dat nici autorul sau autorii din care ai postat. Păi pe cine citesc? De la cine? Iar dacă nu poți crede de frica legislativă căci văd că ai dat din hotărîrile sinodale, nu-i bai. Poate cu timpul vor reveni temeinic asupra deciziilor și nu așa cum au revenit pripit călcînd peste sfîntul Episcop Hrineanu plin de Duh Sfînt căci am asistat la slujbele lui liturgice și simțeam cum se deschidea cerul la cuvîntul lui și vedeam cum se umplea de mult Har el însuși căci lumina toată catedrala și așa era și Vicarul Irineu Bistrițeanul pe vremea aia, plin de Duh Sfînt și plin de Har. Ei au binecuvîntat împreună cu Dumnezeu prin credință iar apoi arhiereul Vasile al Tîrgoviștei împreună cu Irineu prin necredința lui Vasile care era mai mare în grad bisericesc decît Irineu dart mult mai mic în sfințenie au retras și au anulat actele excluzîndu-i din BOR.

Deci așa este, ei sunt excluși din BOR dar asta nu înseamnă că i-a părăsit și Dumnezeu. Nu i-a părăsit pentru că Dumnezeu nu părăsește pe cel prigonit.

Acolo Domnul Iisus grăiește în continuare în ciuda unora sau altora.

Iar eu ca mirean din BOR, nedat încă afară de nimeni ci chiar azi am primit niște prescură sfîntă de la preot mărturisesc fără frică și cu răspundere înaintea lui Dumnezeu că Domnul Iisus le grăiește lor, celor de la Noul Ierusalim de la Pucioasa trimis de Tatăl Savaot Atotțiiitorul.

Cine poate crede bine iar cine nu, să caute a se lămuri citind, cercetînd, vizitînd, rumegînd... rugîndu-se și poate că vor primi și ei darul credinței în Cuvîntul lui Dumnezeu și mărturia celor 7 Trîmbițe Apocaliptice.

Pentru mine a fost simplu: am citit și am crezut, pentru că nu există ființă care să poată născoci așa ceva, nici înger, nici demon, nici om și nici orice altceva... nimeni nu poate grăi ca Dumnezeu... atît de mîngîietor și de frumos și de Adevărat. Iar apoi m-a întărit în BOR Dumnezeu ca mirean căci fără El poate că aș fi pus botul la caterinca voastră și la vrăjeală... așa cum încearcă igor să mă ''mîntuie''.

Citiți și voi și credeți și nu vă lăsați păcăliți cu sectarismele, că ei n-au nimic cu americanii ci au introdus în decizii legătura cu americanii ca să aibă o bază legală, un argument, pentru că după cercetare nu au găsit nimic rău dar așa era deja decizia luată la masa verde și toți s-au conformat... Păi dacă așa a vrut patriarhul Teoctist... s-au supus, au făcut formele și gata. Au găsit ei legătura cu ''frații'' sectanți din America... un trib de romîni neaoși ajunși acolo de pe vremea lui Noe... și gata care au numit un stat cu numele sfintei Virginia fiindcă le proorocise Domnul și lor încă de pe atunci. :)

Nu exista nicio legătură cu America și cu sectele Noului Ierusalim de acolo... ăștia de aici toți sunt țărani romîni... de pe la Maluri și de prin Pucioasa și din împrejurimi, toți creștini ortodocși din BOR.

Socotiți și voi acum de cine trebuie să ascultăm, de Credinnță sau de necredință?

Credința și sfințenia a binecuvîntat iar necredința nedreaptă și încăpățînarea a retras și a exclus... după care și-a pierdut piciorul și a șchiopătat și apoi a murit ca abea în iad să-și recunoască greșala...

Ce credeți că ar fi bine să facem, să mergem în iad după Vasile al Tîrgoviștei sau să mergem în Rai după cele 6 sfinte Trîmbițe Apocaliptice ca să ascultăm și de a 7-a?

Ce părerea aveți?

Eu cred că trebuie să credem pe mai departe în Cuvîntul lui Dumnezeu în ciuda oricărui necredincios oricît ar fi de mare sau de mic... așa cum ne este dat fiecăruia, să citim și să mărturisim.

Credința în Dumnezeu e mai mare decît Credința în slujitorii lui Dumnezeu care au ajuns necredincioși.

Last edited by vsovi; 29.07.2016 at 23:08:44.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2016, 22:57:21
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Reply With Quote
Vechi 29.07.2016, 23:14:32
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
...
Cam așa e pe scurt. Doar că ''palmele'' pe care le încasez nu sunt de la sf. Nicolae ci de la smințișorul terorist Niculae... ăla împușcatu' cu sinsitra lui soție cu tot care a lansat propaganda în memoria colectivă băgînd împreună cu Dej groaza în burgheji.... deși ăstia despre care discutăm au fost cei mai săraci săteni romîni. Toate cele 7 Trîmbițe Apocaliptice au fost oameni săraci... n-au avut nimic, au trăit și trăiesc din Credință și din Mila lui Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 29.07.2016 at 23:16:44.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2016, 23:21:46
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Toate cele 7 Trîmbițe Apocaliptice au fost oameni săraci... n-au avut nimic,.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2016, 23:51:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Copacel , e bine sa te opresti !
Vechi 30.07.2016, 02:15:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Stii cum se zice, o imagine face cat o mie de cuvinte

Serios, la cat circ e topicul asta si nu doar, ce mai conteaza o farama de umor in plus?

Macar e de calitate, de data asta.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57