![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioane nu iti era adresata. Daca te_ai simtit tu asa ma simt si eu demagog. Nu_i problema, mergem inainte , s_ar putea chiar sa ne spunem lucruri adevarate unii altora, sincere,chiar ce gandim. Este un inceput bun ! Ps. Multumesc celor care au raspuns, promit sa raspund cat de repede pot.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Banuiala urita de care vorbisem intr-o postare anterioara se referea la exact ce scrisese, dar mai indirect, Penticostalul: posibilitatea ca acest caz sa fi fost un "setup", pentru o lovitura mediatica (initial, si apoi si legalista) uriasa la adresa crestinilor si crestinismului, regardless of denomination. Pe "ei" ii cred si stiu in stare de orice. Doar "lor" le-a dat stapinul acestei lumi/societati "gloria imparatiilor pamintului", nu? |
|
|||
|
|||
![]()
A, nu-i nici o problema! Nici eu nu ma adresam tie. Dar daca ai nevoie de mine ca sa te simti macar o clipa demagog, tot e ceva. Ma bucur ca ti-am fost de folos chiar fara sa intentionez asa. Nu strica nimanui o secunda de indoiala de sine, nu-i asa?...
Succes mai departe! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E strigator la cer cum fac unii copii pentru avantaje in timp ce altii nu reusesc sa faca copii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ales ca s-au bagat cu capul inainte, fara sa fie cazul definitivat. |
|
|||
|
|||
![]()
Penticostalul Traditional:
Frumos gandit, intelept, strategic, tineti-o tot asa si nu-i slabiti. Sigur, oricine se poate teme de partea cu manipularea. In mass media romaneasca a fost deja un caz de genul asta in care mass media plimba vina dintr-o parte in alta (este postat link de pe youtube tot aici parca). Mai intai a pasat-o asupra DGASPC si a vecinilor, pe urma au pus tunurile pe parinti scotandu-i pe aia nevinovati iar pe urma s-au intors iarasi asupra DGASPC si a vecinilor socatandu-i persecutori ai unei familii inocente de nevoioasi. Pentru un ochi cat de cat impartial putzea a manipulare de la o posta, inca de la primul reportaj, dar pentru admiratorii spectacolului mediatic care deja au narile infundate cu tot felul de mirosuri pestilentiale media, nu prea. Dar asa cum ai scris, oricare ar fi realitatea, este evidenta lipsa transparentei si mai ales, zic eu, tergiversarea cazului. Tare ma tem ca in timpul asta se pun tot felul de presiuni pe copii pentru a da un anume curs lucrurilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca altfel, in materie de discernamant si maturitatea judecatii, contributiile tale sunt total contra-productive. Adica ce caz, dupa mintea ta, astepti sa fie definitivat si cum? Daca abuziv, se da o solutie de condamnare, pentru ce ar trebui sa iasa oamenii in strada? O data procesul incheiat sa fie contestata sechestrarea de luni de zile si cine stie ce expertize dubioase obtinute in conditiile astea? Eventual sa apari tot tu si altii ca tine, cu idei "istetze" si sa spui: "n-ar trebui sa ne indoim de sistemul nigerian, pardon, norvegian, chiar si cu ceva istorie nazista in domeniu, ei tot sunt mai destepti si mai buni si mai bogati si noi sa ne vedem de saracia si coruptia noastra, sa protestam dupa ce o sa culegem copii din canale care nu vor sa fie institutionalizati si sa-i institutionalizam cu forta, pe ei si inca jumatate din copii Romaniei care o duc naspa ca asa zicem noi". Sper ca nu ai prea multi prieteni care sa-ti ceara sfaturi ca ai sa-i bagi clar in belele daca se iau dupa tine.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.03.2016 at 16:03:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca da, au fost agresati sexual, dar in sistemul legal de "protectie" a copilului din Norvegia tocmai in timpul "cercetarilor" care dureaza nepermis de mult?
Sper ca nu o sa-mi spuneti ca astfel de lucruri nu se pot intampla. Pentru ca in Germania cel putin, se pare ca s-a intamplat dupa spusele colegului Ioan Pop. Domnu' avocat, vi se pare de bun simt sa fie institutionalizati copiii presupus abuzati sexual/batuti o perioada atat de lunga fara sa se vina cu acuzatii/dovezi clare in acest sens? Dupa experienta dvs. in domeniu, sau daca nu aveti, va puteti interesa, cat dureaza o expertiza in acest sens, mai ales ca nu vorbim de copii de 2-3 ani care sa nu inteleaga care e diferenta intre o palma si "baie crunta" (citat din clasic in viata forumului) ? Mai ales ca dupa atata timp, exista un risc semnificativ ca trauma efectiva si reala impusa de sistemul norvegian sa se dovedeasca mai mare decat cea presupusa a parintilor? In schimb, iata fapte: Citat:
http://www.evz.ro/barnevernet-explic...e-surogat.html
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.03.2016 at 16:15:58. |
|