![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mesajele mele recente nu se adreseaza majoritatii colegilor, ci au tinta directa :). Am folosit intentionat sofisme si intepaturi/trolling de acelasi "calibru" cu al interlocutorului. Ele sunt greu de observat doar de catre cei care le folosesc la randul lor. Mesajul meu are, intr-adevar, un substrat de adevar dar nu este nicidecum esential in ceea ce doresc eu sa transmit si daca doresti sa avem o dezbatere pe acest subiect va trebui sa continuam intr-un alt context (LE: m-am intins cu raspunsul, se poate dezbate si aici). In mare, precizez ca nu ma intereseaza catusi de putin ce ritual face medicul si ce muzica asculta inainte de a intra in operatie atata timp cat va aplica cunostintele lui medical/stiintifice atunci cand va efectua operatia. Daca este un bun expert, nu ma intereseaza nici moralitatea lui in afara cabinetului, in sensul ca acest lucru nu imi influenteaza decizia de a ma lasa pe mainile lui. Nu m-ar incanta un medic care m-ar desface si s-ar apuca de matanii si trecerea candelei sfintite pe deasupra operatiei, sau care nu ar mai steriliza bisturiul ...pentru ca a facut asistenta o rugaciune puternica asupra acestuia. Am inteles: rugaciunea are efecte benefice si face minuni... dar va rog, nu pe mine! Nu ma intereseaza care este viziunea doctorului asupra mortii si a vietii daca el este bun in ceea ce face. In plus, voi evita pe cat posibil expertii care imi vor face recomandari de ordin moral, pentru simplul fapt ca nu ii recunosc nimanui aceasta autoritate. Cu alte cuvinte, nu poate sti altcineva ce este mai bine pentru mine. Nu am o problema atat timp cat credinta vine mai degraba ca un supliment si nu ca o exclusivitate. Suna ciudat? Vezi multe dintre sfaturile care sunt oferite oamenilor bolnavi (nu in sensul de "pacatosi", ci cu adevarat bolnavi) si ai sa intelegi ce vreau sa spun. Si totusi se naste o intrebare interesanta: ai prefera ca intr-o sala de operatie sterilizarea sa se faca prin rugaciune sau prin metode, tot stiintifice*, dar alternative? Cum justifici raspunsul? *mai nou, rugaciunea sterilizeaza: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=17633 Last edited by Inorogul; 19.01.2015 at 19:17:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păcat, discuția luase un curs frumos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 19:05:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci unde ramasesem?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic să luăm o pauză și continuăm când se lipezesc apele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina si ovidiu_b, ce noroc ca nu sunteti singurii de pe acest topic, ca era o plictisealaaa fara voi ... sarea si piperul ... doar impreuna cu Inorogul si abbbbbccc, chiar o sa va simt lipsa. Vai, vai , vai ...
Nu vreti voi sa conversati pe privat, daca sunteti asa prieteni intre voi, din respect pt subiectul acestui topic ? Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 19:12:00. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Pai o fi creat el BASIC, dar nu si-a facut averea din BASIC.
La vremea respectiva era o adevarata moda ca fiecare tanar care lucra in programare sa-si faca prorpiul OS.Existau o penurie de OS-uri la vremea respectiva.Insa nimeni nu avea un contract, cu o corporatie care fabrica hardware(IBM de pilda). Ei bine, datorita faptului ca Gary Kildall (cel care a creat CP/M OS) a refuzat oferta de la IBM, iar IBM-ul dorea un OS pt hardware-ul sau(care folosea ca CPU Intel 8086, la vremea respectiva), Bill Gates le-a promis ca in 30 DE ZILE ca le va putea livra acel OS.Numai cu aceasta conditie, (cea de 30 zile) IBM-ul l-a bagat in seama pe Bill Gates. Problema era ca Bill Gates NU AVEA LA ACEEA DATA un sistem de operare ca sa RULEZE pe INTEL 8080.Insa partenerul sau, Paul Allen, stia de un tip(coleg de facultate) pe nume Tim Paterson, care avea un sistem de operare creat de el numit QDOS care rula pe procesor INTEL 8080. Pal Allen, cumpara de la Tim Patterson, sistemul de operare QDOS alaturi de drepturile de autor, contra sumei de 50.000 de dolari la vremea respectiva. Alaturi de Bill Gates, schimba doar numele sistemului de operare din QDOS in MS-DOS si il livreaza lui IBM, insa cerand in plus licenta pt fiecare masina IBM vanduta cu asa zisul nou OS MS-DOS care era de fapt QDOS. Asadar Bill Gates a cumparat munca altuia si a vandut-o altuia sub alt nume(dpdv moral asa stau treburile). Pe de alta parte Bill Gates a facut pe furis, un contract cu o companie japoneza pt a vinde licente de MS-DOS , clonelor de calculatoare ALTAIR care erau echipate cu procesoare Intel 8080, facute de firma japoneza. Daca Gary Kildall nu facea greseala sa refuze oferta IBM, Daca IBM-ul nu avea nevoie in 30 de zile de un OS pt Intel 8080, Daca Paul Allen nu-l constea pe Tim Patterson, care nu avea deja un OS numit QDOS pt Intel 8080, Microsoft ar fi fost ca orice firma de software obisnuita. Deci uita-te putin la circumstantele, in care s-a creat Microsoft. Practic Gates n-a scris nici macar o linie de cod pt OS-ul pe care l-a vandut la IBM. Tot ce-a facut a fost sa schimbe numele din QDOS in MS-DOS si l-a vandut mai departe, adica outsourcing. Citat:
(acel XEROX).De asemnea mouse-ul este tot o inventie a celor de XEROX. Datorita neghiobiei directorilor de la XEROX, Steve Jobs de la Apple cumpara drepturile de autor pt framework-ul de GUI si pt mouse. Gates l-a convins pe Jobs, ca Microsoft sa faca programe pt hardware-ul Apple (care rula tot procesoare Intel 8080) inoculandu-i lui Jobs, ideea (falsa) ca rivalul principal al lui Apple este IBM, si ca IBM-ul doreste sa-l scoata de pe piata pe Jobs.Jobs a inghiti galusca , fiind convins si de faptul ca IBM folosea tot procesoare Intel la fel ca si hardware-ul de la Apple. Problema era ca in realitate, Gates era rivalul lui Jobs.Gates l-a manipulat emotional pe Jobs ca Microsoft sa creeze programe pt hardware Apple, doarece facand aceasta, Microsoft avea acces la CODUL SURSA AL FRAMEWORK-ULUI GUI si la CODUL SURSA de la API-urile pt mouse. Astfel in timp ce o echipa de la MS , creea programe cu interfata grafica pt Apple, o alta echipa MS lucra la implementarea GUI-ului pt noul sistem de operare Windows, GUI care era proprietatea intelectuala a lui Apple, Gates neinformand-ul niciodata pe Jobs de aceasta intentie. De ce a avut Windows-ul succes ? Simplu pt ca folosea la vremea respectiva GUI si mouse, Windows-ul ruland pe clone de IBM care erau mult mai eftine ca masinile IBM si mai eftine ca pc-urile de la Apple. MS a castigat pt ca multi doreau un pc ca Apple, dar putin si-l puteau permite(Apple-ul costa scump), iar in acelasi timp era pe piata Microsoft care era o clona de Apple.Practic Windows-ul era o clona a OS-ului de la Apple, doar ca mult mai proasta, dar in schimb era foarte, foarte eftina. Deci Gates a facut averea ca busiessman si nu ca programator.Nu BASIC-ul sau l-a facut celebru, ci faptul ca profitat de bunacredinta a unora si de ignoranta altora.Atata tot. Citat:
Habar n-am, insa stiu de urmatoarea poezie a sa: http://www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/rugaciune.htm Daca cineva care nu este religios poata sa compune o astfel de poezie, inseamna ca unul din noi se inseala si in mod sigur nu sunt eu acela. Citat:
politicienii (ca si acum) furau de se rupeau.Mai mult Eminescu a fost asasinat pt ca a aparat valorile neamului romanesc si Ortodoxia.De aceea Biserica Ortodoxa Romana, il cinsteste de ziua sa, ca un luminator al culturii romanesti si un aparator al Ortodoxie in contextul cultural europeean. Citat:
Citat:
Ori a inlocui Cuvantul lui Dumnezeu cu niste observatii ala omului despre actiunile lui Dumnezeu asupra acestei lumi(creationismul) ar fi lipsa de respect la adresa lui Dumnezeu, ba chiar blasfemie, pt ca nimeni nu are voie /dreptul de a inlocui Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie cu observatiile omului privind actiunile lui Dumnezeu in aceasta lume. A inlocui Creatorul cu creatia sa, este o neghiobie si o erezie. De aceea se recomanda ca teoria creationismului sa fie luata ca addendum(adjuvant) pt cei care cred ca Dumnezeu nu intervine in aceasta lume tot timpul.Of, of, mai, mai. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A fost o dată ca niciodată un idol, și numele lui era Noroc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și flotele puternice ș-armatele făloase, Coroanele ce regii le pun pe fruntea lor, Ș-acele milioane, ce în grămezi luxoase Sunt strânse la bogatul, pe cel sărac apasă, Și-s supte din sudoarea prostitului popor. Religia - o frază de dânșii inventată Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug, Căci de-ar lipsi din inimi speranța de răsplată, După ce-amar muncirăți mizeri viața toată, Ați mai purta osânda ca vita de la plug? Mihai Eminescu - Împărat și proletar N-am zis ca nu era credincios. Doar ireligios. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
catre Eminescu, si anume discursul proletarului si nu al lui Eminescu. Ce am dat eu insa (poezia "Rugaciune") sunt gandurile poetului indreptate catre Dumnezeu(Eu-l sau interior) ![]() ![]() Nope. Iar tu tocmai ai demonstrat mai sus aceasta chestie. ![]() ![]() |
|