![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, draga frate. Mea maxima culpa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok, muv on.
Altă dată să nu se mai întâmple! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-au fost, ce-i drept, numai oameni de calitate. S-au scandat, spre exemplu, lozinci care nu le făceau cinste și pe care nu toți le aprobau. Iliescu, însă, n-a încercat un dialog cu ei. I-a reprimat brutal. „Minerii” care le spuneau polițiștilor ce să facă aveau, probabil, calitatea de a face acest lucru, știut fiind că au fost manipulați din interior, de către securiști. În fine, nu vreau să o lungesc mai mult. Cred ești un om de bună-credință și că vei căuta să afli și punctul de vedere al opoziției de atunci, încercând să nu te lași intoxicat de propaganda oficială a vremii. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce razi asa, Mandrake? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Pen'că e mai bine să râzi decât să plângi.
P.S. Vezi că nu mai folosesc Mandrake/Mandriva de vreo 2..3 ani. ![]() Bine, tot linux, normal.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si Talmacean era penibil, radeau femeile de el! Last edited by aubergine; 01.11.2014 at 18:24:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se stie, ca tot ce poarta numele de Elena nu aduce decat nenorocire. E mana dreapta a lui Basescu, ca si Iohannis si Macovei. |
|
||||
|
||||
![]()
Aș fi dialogat cu cei din Piață. I-aș fi ascultat să văd dacă nu cumva au dreptate în cererile lor. Le-aș fi spus adevărul. În cele din urmă probabil aș fi demisionat, organizând alegeri corecte, în care m-aș fi abținut să fac jocuri de culise sau să apelez la minciuni propagandistice.
|
|
||||
|
||||
![]()
N-am știut. Pe mama o cheamă Elena. Oare să-i spun?
|
|