![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Raportat pentru limbaj injurios (elementele subliniate).
|
||||
|
||||
![]()
<offtopic>Injurios? Poate nepoliticos și ușor agresiv da' până la injurios mai e.
</offtopic>
|
|||
|
|||
![]()
De unde si pana unde a fi numit papistas e o injurie? De ce supara adevarul?
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi așa i se pare lui...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
INJÚRIE, injurii, s. f. 1. Infractiune care constă în atingerea onoarei sau reputatiei unei persoane prin cuvinte, gesturi sau acte jignitoare; insultă, jignire (gravă), invectivă. Din lat. injuria. Cf. fr. injure. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de valeriu | Permalink Bă papistasule, care e bă injuria? Papistas sau natang sunt injurii la tine? Plus că nu nu am zis că tu esti nătâng ci sfatul tău. Citeste si tu definitiile, poate te mai edifici: PAPISTÁS, -Ă, papistasi, -e, s. m. si f., adj. (înv. si reg.) Catolic.- Din magh. pápista. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greseală | Permalink NĂTÂNG, Adj. (Despre sentimente, manifestări, actiuni ale omului) Fără sens, fără rost, lipsit de ratiune; prostesc. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greseală | Permalink Cum poti bă, după ce cu nerusinare sfătuiesti o ortodoxă să nu mai meargă duminica la biserică, tot tu să dai raport? Last edited by Dalian; 04.09.2014 at 23:21:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Legat de nunta mixtă, mai cunosc un caz în care el e ortodox dar și membru în ASCOR iar ea zice că e ortodoxă dar e la Oastea Domnului s-au căsătorit mixt? Sau ambele sunt grupări ortodoxe? Din ce știu ASCOR mai e cum mai e dar Oastea Domnului nu știu, din ce știu au făcut 2 cununii din care una avea un obicei mai neoprotestant cu unele adăugiri, una au făcut-o în parcul municipal Baia Mare iar cealaltă la casa de adunare din Strâmtura + starea civilă. Primul copil sigur l-au botezat ortodox doar că îl duc pe la ASCOR ca să-l obișnuiască de mic nu știu celălalt probabil îl vor duce pe la Oaste.
Mai cunosc un caz în care el e ortodox iar ea e greco-catolică s-au căsătorit mixt starea civilă au făcut-o în Pomi cununia greco-catolică au făcut-o în Borlești iar cununia ortodoxă și nunta au făcut-o în Baia Mare. Nu au probleme sunt deja de 3 ani împreună de copii nu știu nimic. Dalian, Mihnea Dragomir nu e papistaș poate uniat sau papistășit la cum văd că se exprimă e greco-catolic pentru că văd că mai știe rânduiala bizantină romano-catolicii nu au treabă deloc cu ritul bizantin nici măcar cu sfinții din calendarul ortodox, să nu deviem de la subiect. Last edited by redemptor; 05.09.2014 at 02:54:51. |
|
||||
|
||||
![]()
Varză a la Cluj împănată cu ignoranță crasă.
|
||||
|
||||
![]()
S-a papistasit bine de tot. Dar asta e treaba lui.
Problema e îsi bate joc de ortodocsi în toate felurile, indemnandu-i sa nu mai mearga la biserica ortodoxa si numindu-i fara rusine 'cerularieni slavofili'. Dar nimeni nu se sesizează. Last edited by Dalian; 05.09.2014 at 11:13:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu scriu articole pe site si nici altundeva. Am dat doar un link, ca sa nu mai cauti tu. Dar daca vrei cauta, ca de-a lungul timpului am dat mai multe link-uri pe aceasta tema, inclusiv o carte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Era un user pe forum cu numele Erethorn sau MihaiG care era romano-catolic iar între el și Mihnea Dragomir erau ceva diferențe la felul cum se exprimau îmi dădeam seama care era greco-catolic și care era romano-catolic Erethorn era mai agresiv când vedea că cineva nu e de acord cu părerile lui, Mihnea Dragomir mai avea și oarece puncte bizantine cu privire la religie dar nu își au rostul astfel de polemici pe un forum ortodox, și repet iar deviem de la subiect.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 11:31:35 |
nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|