![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Există deja în țară instituții publice unde serviciile se prestează numai dacă beneficiarul primește cardul. Însă am auzit că se pregătește un card pentru sistemul de sănătate. Cumva credeți că acel card va fi un simplu accesoriu de decor al asiguratului?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Si am mai zis ceva in postarea anterioara, dar s-a omis, se pare. Se numeste evolutie. Societatea umana, odata cu descoperirile tehnologice si informatice evolueaza si unele lucruri se modifica. Este rau? Inca o data: ne legam de forma si uitam fondul. Credem ca luptam cu diavolul cand de fapt ii facem misiunea mai usoara.
|
|||
|
|||
![]()
Bun progres, de exemplu cardul bancar. Adica ii dai altuia banii sa ti-i tina. Deocamdata mai sunt si bani normali in circulatie dar cand va fi totul electronic numai de progres nu poate fi vorba.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cipul ăla în viitor nu va mai fi pe card, ci în tine.
Îmi vine să râd ca prostul prin casă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa zicem ca esti un panicat din ala, cu boala pe CNP si nu ai buletin. Cum poti face rost de bani? Muncind cu ziua, la negru, la limita dintre saracie si mor de inanitie, mai ales daca ai si o familie. Insa doar atat timp cat nu se da o lege drastica care sa interzica angajarea la negru care sa pedepseasca cu inchisoarea nu doar angajatorul ci si angajatul. Cu sau fara bani in circulatie, tot ai incurcat-o.
|
|||
|
|||
![]()
E bine ca ne-ai lamurit, sa nu ne mai agitam..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cipul nu. Oricum nu de gigi ala de dupa coltz care acum te poate face cu un buletin fals pentru 500Euro.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- nu stau cu teancul de bani la mine (ar fi bine totusi sa am teancuri ![]() - daca pierd sau mi se fura portofelul cu cardul nu pierd si banii pentru ca am PIN la card; - nu se vor mai falsifica bani; - nu se va mai emite moneda si masa monetara va putea fi tot timpul controlata. Care sunt efectele daunatoare?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|