![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Prefer "naivitatea" mea...
|
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum e, barna proprie e mai placuta decat paiul altuia.
Pentru informarea ta, pe Internet esti anonim doar pentru una ca Antonia, care nici ea nu stie prea multe. Cine vrea sa afle cine esti de fapt, unde locuiesti, nu e o problema. Despre cum gandesti, nu mai zic. Chiar daca n-ai scrie pe forumuri, bloguri si trimite e-mail -uri, e suficient sa se uite la ce site -uri vizitezi. Semnatura vizavi de actul de identitate ce relevanta are?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 24.12.2013 at 22:37:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Christians classified as Terrorists by Obama Administration (Creștinii calificati drept teroristi de către Administrația Obama)
http://www.youtube.com/watch?v=l8ytOHkZqWA Am trait sa aud si asa ceva! Asadar, iata cat de importante vor fi cipurile in identificarea ,,teroristilor'', adica a crestinilor! Vor sti exact unde este fiecare ,,terorist'' pentru a gasi modalitati eficiente si discrete de a-l tortura sau de a-l anihila. In plus, se pot crea cipuri care sa permita direct torturarea sau anihilarea unui opozant. Last edited by antoniap; 27.12.2013 at 16:47:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca s-a plecat pe o tinta falsa cand multi afirmau ca cipul le invadeaza intimitatea si de aceea nu l-ar accepta. Cipul va fi instrument individual de control al unei turme,nu-i intereseaza nume sau chipuri, ci doar sa mearga turma pe directiile impuse de ei. Nu cred ca mai au curiozitati in legatura cu intimitatea, au cam aflat totul de-a lungul zecilor de ani de internet, au facut statistici, concluziile s-au tras demult.Mai e zgarda de pus si gata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, cipul ar putea fi un precursor al semnului fiarei. Dar ar putea sa nu fie. Asa cum si alte chestii ar putea fi precursoarele acestui semn. Asa cum si alte lucruri pe care le acceptam pot fi precursoarele unor lucruri rele. Totusi asta nu justifica "lupta" inversunata impotriva unor instrumente nedovedite ca fiind daunatoare. Am mai spus, in afara de interpretarea tendentioasa a unor versete ala Sfintei Scripturi (cu origini sectante, lucru pe care "martorii ortodocsi" il ignora) si a unor argumente "pseudostiintifice" nu exista nici o baza care sa sustina asa ceva. Scopul crestinului trebuie sa fie mantuirea. Nu vad cum luptand impotriva cipului te indrepti spre mantuire. Sau ce, daca cipul ar fi semnul fiarei, luptand impotriva lui am amana Apocalipsa? Sau scopul nostru este amanarea Apocalipsei? Potrivit carei invataturi a Bisericii? "Martorii cipului" nu incearca sa propovaduiasca invatatura si viata conform invataturilor Bisericii, ci convingerea celorlalti ca cipul este semnul fiarei. Sa zicem ca ar reusi sa il convinga pe X ca asa e. Si sa zicem ca ar avea si dreptate. Si sa zicem ca ar veni zilelei cand toti ar trebui sa accepte asa-zisul semn al fiarei. Si sa zicem ca X, fiind convins ca este semnul fiarei nu l-ar accepta. Putem sa zicem si ca asta i-ar aduce mantuirea? Oare nu propovaduirea trairii conform invataturilor Bisericii lui X si vietuirea lui in duhul acestora il va face sa recunoasca la nevoie cipul si sa se mantuiasca?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by iuliu46; 02.01.2014 at 17:45:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Ar putea exista. Pentru o centralizare mai buna a datelor. Pentru o simplificare a sistemului si pentru reducerea birocratiei.
Si pentru ca nu va va convinge argumentatia de mai sus: de dragul discutiei, presupuneti ca nu ar fi semnul fiarei cipul, nu-i asa ca ar fi mai simplu ca toate informatiile sa se afle intr-un cip micut fara sa se umble cu n-spe documente, care sa fie stocate in n-spe locuri, sa se depuna nu stiu care cereri, sa se aduca nu stiu cate acte justificative si asa mai departe? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ce e prostia asta cu uciderea crestinilor? De unde e scoasa? Si presupunund, prin absurd ca ar fi asa, este vorba despre ortodocsi? Nu. Vine de la faptele noastre proprii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|