Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2013, 20:35:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Nu te supara, dar nu poti compara internetul cu pasaportul sau cartea de identitate cu cip. E drept ca prin ce scrii poti fi urmarit, insa pe internet iti poti da identitate falsa ori documentele personale contin informatii clare si explicite despre persoana. Ca il ai asupra ta sau nu, este irelevant de vreme ce ai semnat primirea lor. Sa nu fim ignoranti!
Dulce naivitate, credulitate...si mai vorbesti de ignoranta. Altora, desigur.
Vechi 22.12.2013, 21:22:17
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dulce naivitate, credulitate...si mai vorbesti de ignoranta. Altora, desigur.
Prefer "naivitatea" mea...
Vechi 22.12.2013, 22:51:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Prefer "naivitatea" mea...
Stii cum e, barna proprie e mai placuta decat paiul altuia.

Pentru informarea ta, pe Internet esti anonim doar pentru una ca Antonia, care nici ea nu stie prea multe.
Cine vrea sa afle cine esti de fapt, unde locuiesti, nu e o problema.
Despre cum gandesti, nu mai zic.

Chiar daca n-ai scrie pe forumuri, bloguri si trimite e-mail -uri, e suficient sa se uite la ce site -uri vizitezi.

Semnatura vizavi de actul de identitate ce relevanta are?
Vechi 22.12.2013, 23:48:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Daca ar fi fost de vreun folos sau relevanta, nu crezi ca detaliile exacte ale modului de desfasurarii Apocalipsei se gaseau deja scrise in Sfanta Scriptura?
Dar cine a amintit de Apocalipsă? Ți-am pus o întrebare legată de cipuri. Aștept un răspuns și nu o întrebare. Îți mai postez o dată întrebarea: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=993

Last edited by ovidiu b.; 24.12.2013 at 22:37:53.
Vechi 24.12.2013, 20:19:50
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
Stii cum e, barna proprie e mai placuta decat paiul altuia.

Pentru informarea ta, pe Internet esti anonim doar pentru una ca Antonia, care nici ea nu stie prea multe.
Cine vrea sa afle cine esti de fapt, unde locuiesti, nu e o problema.
Despre cum gandesti, nu mai zic.

Chiar daca n-ai scrie pe forumuri, bloguri si trimite e-mail -uri, e suficient sa se uite la ce site -uri vizitezi.

Semnatura vizavi de actul de identitate ce relevanta are?
Si totusi semnarea unui document biometric este altceva. Stiu foarte bine ca sunt cunoscute informatiile pe diferite cai si cine e interesat afla si ce site-uri vizitez, dar pentru aceasta nu mi-am dat acordul in timp ce semnarea pentru primirea unui document biometric reprezinta acceptul meu. Cel putin asa vad eu lucrurile...
Vechi 27.12.2013, 16:45:20
antoniap
Guest

Implicit

Christians classified as Terrorists by Obama Administration (Creștinii calificati drept teroristi de către Administrația Obama)

http://www.youtube.com/watch?v=l8ytOHkZqWA

Am trait sa aud si asa ceva! Asadar, iata cat de importante vor fi cipurile in identificarea ,,teroristilor'', adica a crestinilor! Vor sti exact unde este fiecare ,,terorist'' pentru a gasi modalitati eficiente si discrete de a-l tortura sau de a-l anihila. In plus, se pot crea cipuri care sa permita direct torturarea sau anihilarea unui opozant.

Last edited by antoniap; 27.12.2013 at 16:47:49.
Vechi 27.12.2013, 19:00:41
paduretu paduretu is offline
Member

Data înregistrării: 25.11.2013
Implicit

Citat:
Si totusi semnarea unui document biometric este altceva. Stiu foarte bine ca sunt cunoscute informatiile pe diferite cai si cine e interesat afla si ce site-uri vizitez, dar pentru aceasta nu mi-am dat acordul in timp ce semnarea pentru primirea unui document biometric reprezinta acceptul meu. Cel putin asa vad eu lucrurile...
Într-adevar diferenta fundamentala e sesizata de gabriela .Acordul, in primul rand, apoi instrumentul in sine,internetul poate spune despre tine multe dar nu te poate controla niciodata cum o va face cipul, daca n-ai internet o sa poti sa cumperi o paine, daca n-ai zgarda nu o sa poti. Controlul absolut va fi impus de cip, nu ca afla datele despre tine,ci ca va fi instrument de control efectiv.
Cred ca s-a plecat pe o tinta falsa cand multi afirmau ca cipul le invadeaza intimitatea si de aceea nu l-ar accepta. Cipul va fi instrument individual de control al unei turme,nu-i intereseaza nume sau chipuri, ci doar sa mearga turma pe directiile impuse de ei. Nu cred ca mai au curiozitati in legatura cu intimitatea, au cam aflat totul de-a lungul zecilor de ani de internet, au facut statistici, concluziile s-au tras demult.Mai e zgarda de pus si gata.
Vechi 02.01.2014, 17:13:25
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Acest cip care acum pare inofensiv, nu crezi că AR PUTEA FI doar o etapă, un mod de a obișnui omenii cu noua tehnologie? Apoi să umeze o nouă etapă în care să le schimbe cu niște cipuri mai ”puțin inofensive” (dar în realiate mai performante) inventând ei un motiv tehnic. Apoi să urmeze o nouă etapă s.a.m.d

ps: o ipoteză POSIBILĂ și nu una sigur realizabilă
Nu ti se pare ca vorbim despre chestii ipotetice?
Da, cipul ar putea fi un precursor al semnului fiarei. Dar ar putea sa nu fie. Asa cum si alte chestii ar putea fi precursoarele acestui semn. Asa cum si alte lucruri pe care le acceptam pot fi precursoarele unor lucruri rele.
Totusi asta nu justifica "lupta" inversunata impotriva unor instrumente nedovedite ca fiind daunatoare. Am mai spus, in afara de interpretarea tendentioasa a unor versete ala Sfintei Scripturi (cu origini sectante, lucru pe care "martorii ortodocsi" il ignora) si a unor argumente "pseudostiintifice" nu exista nici o baza care sa sustina asa ceva.
Scopul crestinului trebuie sa fie mantuirea. Nu vad cum luptand impotriva cipului te indrepti spre mantuire. Sau ce, daca cipul ar fi semnul fiarei, luptand impotriva lui am amana Apocalipsa? Sau scopul nostru este amanarea Apocalipsei? Potrivit carei invataturi a Bisericii?
"Martorii cipului" nu incearca sa propovaduiasca invatatura si viata conform invataturilor Bisericii, ci convingerea celorlalti ca cipul este semnul fiarei. Sa zicem ca ar reusi sa il convinga pe X ca asa e. Si sa zicem ca ar avea si dreptate. Si sa zicem ca ar veni zilelei cand toti ar trebui sa accepte asa-zisul semn al fiarei. Si sa zicem ca X, fiind convins ca este semnul fiarei nu l-ar accepta. Putem sa zicem si ca asta i-ar aduce mantuirea?
Oare nu propovaduirea trairii conform invataturilor Bisericii lui X si vietuirea lui in duhul acestora il va face sa recunoasca la nevoie cipul si sa se mantuiasca?
Vechi 02.01.2014, 17:40:17
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Nu ti se pare ca vorbim despre chestii ipotetice?
Da, cipul ar putea fi un precursor al semnului fiarei. Dar ar putea sa nu fie. Asa cum si alte chestii ar putea fi precursoarele acestui semn. Asa cum si alte lucruri pe care le acceptam pot fi precursoarele unor lucruri rele.
Totusi asta nu justifica "lupta" inversunata impotriva unor instrumente nedovedite ca fiind daunatoare. Am mai spus, in afara de interpretarea tendentioasa a unor versete ala Sfintei Scripturi (cu origini sectante, lucru pe care "martorii ortodocsi" il ignora) si a unor argumente "pseudostiintifice" nu exista nici o baza care sa sustina asa ceva.
Nu exista nici un motiv pentru care sa avem cipuri. Nu exista nici un motiv sa ne incredem in cei care conduc Romania si lumea. Sa spui ca vorbim de chestii ipotetice fara sa privesti tabloul mai larg cu tot ce se intampla in lume in aceste momente in care SUA sprijina terorismul si uciderea crestinilor fara sa se mai ascunda inseamna ca nu stii pe ce lume esti. Cea mai mare amenintare la adresa securitatii noastre vine din partea celor care ne conduc.

Last edited by iuliu46; 02.01.2014 at 17:45:48.
Vechi 02.01.2014, 18:11:53
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu exista nici un motiv pentru care sa avem cipuri.
Ar putea exista. Pentru o centralizare mai buna a datelor. Pentru o simplificare a sistemului si pentru reducerea birocratiei.
Si pentru ca nu va va convinge argumentatia de mai sus: de dragul discutiei, presupuneti ca nu ar fi semnul fiarei cipul, nu-i asa ca ar fi mai simplu ca toate informatiile sa se afle intr-un cip micut fara sa se umble cu n-spe documente, care sa fie stocate in n-spe locuri, sa se depuna nu stiu care cereri, sa se aduca nu stiu cate acte justificative si asa mai departe?

Citat:
Nu exista nici un motiv sa ne incredem in cei care conduc Romania si lumea.
Nici nu am sustinut asta.
Citat:
Sa spui ca vorbim de chestii ipotetice fara sa privesti tabloul mai larg
Concret....? Vorbim despre cipuri.
Citat:
cu tot ce se intampla in lume in aceste momente in care SUA sprijina terorismul
Ce legatura are asta cu cipul?
Citat:
si uciderea crestinilor fara sa se mai ascunda inseamna ca nu stii pe ce lume esti.
Nu. Sa nu stii pe ce lume traiesti inseamna sa fii paranoic si sa crezi tot ce citesti pe tot felul de surse de "informare" pseudo-stiri si sa le iei de bune.
Ce e prostia asta cu uciderea crestinilor? De unde e scoasa?
Si presupunund, prin absurd ca ar fi asa, este vorba despre ortodocsi?
Citat:
Cea mai mare amenintare la adresa securitatii noastre vine din partea celor care ne conduc.
Nu. Vine de la faptele noastre proprii.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30