![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Articolul este o prostie. Nu stiu de ce si-ar pierde cineva vremea cu asemenea aberatii.
Oricat de anti-catolic ar fi cineva, o asemenea scorneala si prostie depaseste puterea mea de intelegere. |
|
|||
|
|||
![]()
A nu se înțelege că vreau să fiu anticatolic, sper să nu fie adevărat articolul ăsta și clipul să fie o utopie. Nu știu dar la cum scrie parcă toate se leagă.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce ne mai plac poveștile. Last edited by Dumitru73; 15.03.2013 at 18:10:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Ieri, in primul sau gest ca Papa, Sf Parinte s-a rugat in Basilica Sancta Maria Maggiore in fata icoanei facatoare de minuni si atribuita Sf Luca, unde a depus un buchet de flori si a consacrat pontificatul sau Sfintei Fecioare, salvatoarea poporului Romei. Apoi s-a rugat la moastele Sf Pius al V-lea, aflate in aceeasi basilica.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Despre cel care zici ca a fost soferul lui, nu-i exclus a fie un impostor. Se minte la greu pentru discreditarea Papei. Foarte bine ti-a raspuns si Dragos. Asa lucrurile se vad mai limpede. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cu o seară înainte, pentru a se întoarce la Casa Santa Marta, Papa Francisc a ales microbuzul, pentru a merge împreună cu toți ceilalți Cardinali, și nu automobilul înmatriculat SCV care era pregătit. “Așa cum a venit”, a spus pr. Lombardi, “așa a dorit să se întoarcă, împreună cu ceilalți”. În timpul cinei festive, a rostit puține cuvinte de mulțumire către Cardinali, și a glumit: “Dumnezeu să vă ierte pentru ceea ce ați făcut!” Pr. Lombardi a informat apoi că seara, noul Pontif l-a sunat pe Papa emerit Benedict al XVI-lea la Castel Gandolfo. Primul salut și recunoștința față de predecesorul său au fost exprimate, a precizat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, și nu trebuie să ne așteptăm ca Papa Francisc să meargă fizic astăzi sau mâine la Castel Gandolfo; “va merge în zilele următoare”." Astea sunt semne ca va fi un Papa deosebit, iesit din tipare. :) Multumim pentru link-uri. |
|
|||
|
|||
![]()
De aici deduc ca omul a evoluat spiritual intre timp si si- a dat seama de desertaciunea celor lumesti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu gandesc pragmatic si atunci imi doresc ca noul Papa sa fie un om puternic si un model, daca se poate asa cum a fost Patriarhul Serbiei.Ii doresc succes. Poate se rusineaza si altii.
![]() |
|