Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2013, 21:10:50
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Celestial_Pottery: Prin absurd, daca faza cu cipul e reala, mi-l voi pune singur printre primii, sa nu mai ma streseze atata unii si altii.
Vrei sa fii soldat universal? :) Numai unor cercetatori americani le puteau veni idei atat de absurde si monstruoase ca human chip device, incat i-au ingrozit pana si pe americani. Nu identific dispozitivele electronice cu semnul fiarei, care cred ca se refera la altceva, insa oricum ideea e de neacceptat.

Last edited by ioanna; 13.01.2013 at 21:39:30.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2013, 21:34:36
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
- Părinte, statul acesta vrea să scoata Adevărul din oameni, vrea să le scoată oamenilor crucea și icoana din casă. Ce să facă monahii și duhovnicii și ce să facă poporul, când senatul s-a pronunțat printru introducerea legii actelor biometrice?
Un exemplu tipic de "capcană interogativă", pe care părintele evitat-o cu înțelepciune. Mecanismul este destul de transparent: inventezi o prigoană împotriva Adevărului din oameni, apoi sugerezi alungarea crucii și icoanei din locuințe (elemente care trimit la Tradiția cu "T" mare) și lipești în final actele biometrice ca și cum ar face parte din grupul celorlalte trei. Însă părintele răspunde doar la partea referitoare la Tradiție, cu accent pe Adevăr, nicidecum pe acte biometrice de care nici nu pomenește în mod direct sau indirect. Doar un creier presetat deja pe obsesia "biometrie" face asocierea între îndemnul la prețuirea adevăratelor valori creștine al părintelui Arsenie și ultima parte a întrebării care o parazitează informațional pe prima.

Oare cine răgea pe alt topic cu exasperare:

Citat:
chiar nu observa nimeni tehnicile de manipulare psihologica la care ne supune MEDIA???
Ei, iaca, vedem. O încercare mizerabilă de manipulare a unui venerabil duhovnic, pentru a acoperi cu autoritatea cuvioșiei sale niște sminteli revelate recent din "înaltul" blogosferei ortodoxist-sectare !

Last edited by Mihailc; 14.01.2013 at 01:48:26.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2013, 22:28:47
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Vrei sa fii soldat universal? :) Numai unor cercetatori americani le puteau veni idei atat de absurde si monstruoase ca human chip device, incat i-au ingrozit pana si pe americani. Nu identific dispozitivele electronice cu semnul fiarei, care cred ca se refera la altceva, insa oricum ideea e de neacceptat.
Pai am zis la misto, batar sa mai oftic secta cipocida. :))
Reply With Quote
Vechi 13.01.2013, 22:37:01
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Un exemplu tipic de întrebare "capcană", în care părintele n-a căzut totuși. Mecanismul este destul de transparent: inventezi o prigoană împotriva Adevărului din oameni, apoi sugerezi alungarea crucii și icoanei din locuințe (elemente care trimit la Tradiția cu "T" mare) și lipești în final actele biometrice ca și cum ar face parte din grupul celorlalte trei. Însă părintele răspunde doar la partea referitoare la Tradiție, cu accent pe Adevăr, nicidecum pe acte biometrice de care nici nu pomenește în mod direct. Doar un creier presetat deja pe obsesia "biometrie" face asocierea între îndemnul la prețuirea adevăratelor valori creștine al părintelui Arsenie și ultima parte a întrebării care o parazitează informațional pe prima.

Oare cine răgea pe alt topic cu exasperare:

Ei, iaca, vedem. O încercare mizerabilă de manipulare a unui venerabil duhovnic, pentru a acoperi cu autoritatea cuvioșiei sale niște sminteli revelate recent din "înaltul" blogosferei ortodoxist-sectare !
cum vine un om cu un argument , cu ceva care sa contrazica ceea ce ei spun vin repede si schimba si zic ca de fapt nu au spus asa ca au zis altceva.
ma intreb daca oamenii acestia cred aproape tot ce vad la televizor . bine in cazul in care se uita la televizor (stii ca astea au camere reptiliene in ele TOATE)
Reply With Quote
Vechi 13.01.2013, 22:43:55
celestial_pottery
Guest

Implicit

Antonia, nu ma crezi cu "musca inginerita geneticeste care iti baga cipu' facut de Cenusii in nas"? Sincer, pina si arianistii ar avea mai multa ponderatie si logica in afirmatii decit voi, grupul "moarte cipurilor imaginare, traiasca cipurile bancare".
Reply With Quote
Vechi 13.01.2013, 22:56:23
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Antonia, nu ma crezi cu "musca inginerita geneticeste care iti baga cipu' facut de Cenusii in nas"? Sincer, pina si arianistii ar avea mai multa ponderatie si logica in afirmatii decit voi, grupul "moarte cipurilor imaginare, traiasca cipurile bancare".
Tot ceea ce sustin ei e lipsit de logica , paranoia totala . "crede si nu cerceta" nu se aplica in orice ...
ea spune ca nu ii place sa ii fie schimbat numele de botez cu un numar dar dupa ce ii zic ca ipul si numarul de telefon sunt niste numere imi zice ca nu am inteles esenta ca e vorba strict despre cele implantate in piele . pai ori una ori alta ? ai inceput cu partea ca numele tau nu e un numar si acum imi zici doar asta . argument invalid . nu e dusmanie ci doar o analiza simpla a ceea ce spui . incearca sa realizezi ca nu traiesti intr-o lume pe care o vezi prin filmele SF si du-te la dentist ca nu o sa iti implanteze niciun cip , iar cardurile medicale sunt doar pentru usurarea treburilor sau/si doar ca sa mai faca niste bani in plus nu ca sa te trimita pe tine in iad. pana si casa ta este notata cu un numar (de ex apartamentul 20 => in 20 traieste antonia . deci 20=antonia => numele de boteza = numar)
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 00:09:18
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Interesant! Cum îți auzi muștele bâzâind pe căciulă, repede strecori o prostioară pasiv-agresivă pe forum. Numai că la fiecare încercare de-asta se mai șterge puțin din albul artificial al varului de pe cavou....
Ar fi preferabil sa iti vezi de treaba ta si sa ma lasi pe mine in pace. OK? Vezi-ti tu de mantuirea ta. Eu imi vad de a mea. Dialogul cu tine e neproductiv si nu iti voi mai raspunde.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 00:16:47
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Si toate acestea, doar pentru ca i-ai spus doamnei ca greseste, i-ai spus ca pecetea Duhului Sfant e Mirungerea, nu Botezul,cum credea dansa.
Multa barfa! La ce va foloseste, nu stiu!
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 00:19:13
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Multa barfa! La ce va foloseste, nu stiu!
Vedeti, cu o barfa, mai aflati si d-voastra invatatura ortodoxa de baza, pe care ati neglijat-o pana acum. Nb.

Daca discutiile cu unii oameni sunt neproductive, nu mai dati replici.

Last edited by ioanna; 14.01.2013 at 00:25:27.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 00:19:29
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul

Nu primesc sfaturi si observatii pe aceasta tema de la persoane care nu sunt ortodoxe. Daca si ortodocsilor le vine greu sa accepte unele realitati ale vremurilor, ce sa mai spunem de alte confesiuni?

Last edited by antoniap; 14.01.2013 at 00:29:37.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53