![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca este o smecherie si e bine ca s-a oprit la timp. Nu am nici o indoiala ca rezultatul ar fi fost pozitiv, ca domnitorii nostri au fost cumani, chiar daca nu acesta ar fi adevarul. In cazurile astea testele ADN se fac pentru a inchide gura criticilor, nu pentru a afla adevarul, nu prea vad cum am putea afla adevarul cu ajutorul testelor ADN.
|
|
||||
|
||||
![]()
E inadmisibil cum ministrul culturii, din ratiuni pur politice, se baga cu picioarele intr-o cercetare stiintifica si o opreste. Vorbim aici despre aflarea adevarului, aparent unora le e frica de el.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ministrul culturii e totusi de meserie. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca in Turcia un om al stiintei ar deshuma si preleva bucati din oasele unui sultan, sa zicem il intereseaza daca este de origine romana (de altfel plauzibil avnd in vedere cate tinere domnite au fost maritate cu sultani)? Ce atitudine crezi ca ar avea oamenii, presa, organizatiile religioase?
Last edited by mihaiB; 03.07.2012 at 14:46:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tara arde si baba si chiaptana. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc
![]() Last edited by Pelerin spre Rasarit; 03.07.2012 at 16:38:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte și ca să vă simțiți puțin ”implicat”, dvs ați fi de acord să se facă analize din ADN tatălui dvs care să demonstreze că el nu-i orotdox? Rațiunile lui Hașoti nu sunt politice(deschideți ochii!), ci pur și simplu ale ființei noastre naționale, pentru că interesele străine sunt de a desființa numele de ”român” pentru a ne dezbina și de a accepta să fim guvernați de legile lor, așa-zis ”europene”. Last edited by Demetrius; 03.07.2012 at 20:11:09. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie adevărată | Decebal | Generalitati | 13 | 16.12.2012 11:01:35 |
Istorie, subiectivism confesional si dublul standard | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Romano-Catolica | 8 | 30.09.2011 22:10:17 |
Icoane si Cruci cu luminite - o profanare? | colaps | Generalitati | 37 | 16.11.2010 12:19:25 |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|