Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2012, 08:57:24
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca este o smecherie si e bine ca s-a oprit la timp. Nu am nici o indoiala ca rezultatul ar fi fost pozitiv, ca domnitorii nostri au fost cumani, chiar daca nu acesta ar fi adevarul. In cazurile astea testele ADN se fac pentru a inchide gura criticilor, nu pentru a afla adevarul, nu prea vad cum am putea afla adevarul cu ajutorul testelor ADN.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2012, 09:18:24
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

E inadmisibil cum ministrul culturii, din ratiuni pur politice, se baga cu picioarele intr-o cercetare stiintifica si o opreste. Vorbim aici despre aflarea adevarului, aparent unora le e frica de el.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2012, 09:25:35
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
E inadmisibil cum ministrul culturii, din ratiuni pur politice, se baga cu picioarele intr-o cercetare stiintifica si o opreste. Vorbim aici despre aflarea adevarului, aparent unora le e frica de el.
Pai eu cred ca deja era stabilit adevarul si ca testul ADN numai ar fi "confirmat" ca sant cumani.
Ministrul culturii e totusi de meserie.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2012, 14:39:00
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit

Citat:
Daca in Turcia un om al stiintei ar deshuma si preleva bucati din oasele unui sultan, sa zicem il intereseaza daca este de origine romana (de altfel plauzibil avnd in vedere cate tinere domnite au fost maritate cu sultani)? Ce atitudine crezi ca ar avea oamenii, presa, organizatiile religioase?

Last edited by mihaiB; 03.07.2012 at 14:46:57.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2012, 14:40:59
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Partial se poata da credit unei teorii conspirationiste complexe(si ca orice teorie de acest tip are o mare sansa sa ramina doar o teorie) si partial poate sa fie doar un zel istoric bazate pe motivatii independente de ce credem noi.Concret fiecare,in functie de inocenta proprie si interesul fata de situatia cu pricina, poate apreciza,urmari,verifica sau stramba din nas si pleca mai departe.Am luat nota de trecere cu raspunsu sau repet anu'? :)
Nota de trecere.
Vechi 03.07.2012, 14:47:23
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Cum? N-ai o neliniște-n ogradă neștiind ce soi de cuman o fo' Mircea cel Bătrân?
Ba da, nopti la rand nu am putut pune capu' in perna. lu' io..De gaini ce sa mai zic, revolta ! Nu vor sa produca si pace, iimi cotzcaie : "Bre daca Mircea'Mosneagu' nu'i cuman, noi ne demisionam din functia lu' noi !"
Tara arde si baba si chiaptana.
Vechi 03.07.2012, 14:52:30
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaiB Vezi mesajul
Daca in Turcia un om al stiintei ar deshuma si preleva bucati din oasele unui sultan, sa zicem il intereseaza daca este de origine romana (de altfel plauzibil avnd in vedere cate tinere domnite au fost maritate cu sultani)? Ce atitudine crezi ca ar avea oamenii, presa, organizatiile religioase?
Pai ce sa zica bre, si-ar acuti iataganu' s'ar urla : Pei, daca nu, pe masa lor !
Vechi 03.07.2012, 16:36:34
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Nota de trecere.
Va multumesc profesorii mei din facultate,de pe vremuri,ar fi fost socati de generozitatea dvs.Mentionez ca nu am nici un interes particular in acesta dezgropare de oseminte stravechi intrucat am cel putin 4 nationalitati in neam si daca as afla ca as avea inclusv stramosi cumani situatia nu s-ar schimba radical si prin urmare as inchina o bere si pt ei,intr-o zi cu soare,ca sa nu se supere nimeni :) Oricum baietii astia erau calareti iscusiti si arcasi pe masura,unii spun ca dadeau impresia de a fi nascuti in sa.Va salut cu drag

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 03.07.2012 at 16:38:40.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2012, 17:03:41
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu cred ca este o smecherie si e bine ca s-a oprit la timp. Nu am nici o indoiala ca rezultatul ar fi fost pozitiv, ca domnitorii nostri au fost cumani, chiar daca nu acesta ar fi adevarul. In cazurile astea testele ADN se fac pentru a inchide gura criticilor, nu pentru a afla adevarul, nu prea vad cum am putea afla adevarul cu ajutorul testelor ADN.
da..... si cumani si neortodocsi, spre satisfactia lui MD, colegul nostru care a devenit atat de inversunat impotrica ortodocsilor, de o vreme....parca era prietenos mai demult...
Reply With Quote
Vechi 03.07.2012, 17:07:53
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
Există interese străine de țară care vor să demonstreze(acolo unde există un puternic sentiment naționalist) că nu există o bază reală pentru acest sentiment; altfel spus, (atenție!) rezulatul analizei este prestabilit, fiind necesar doar experimentul fizic, doar procedura dezgropării și recoltarea de ”probe”, indiferent că-i lemn, pământ sau os.

Cu alte cuvinte și ca să vă simțiți puțin ”implicat”, dvs ați fi de acord să se facă analize din ADN tatălui dvs care să demonstreze că el nu-i orotdox?

Rațiunile lui Hașoti nu sunt politice(deschideți ochii!), ci pur și simplu ale ființei noastre naționale, pentru că interesele străine sunt de a desființa numele de ”român” pentru a ne dezbina și de a accepta să fim guvernați de legile lor, așa-zis ”europene”.

Last edited by Demetrius; 03.07.2012 at 20:11:09.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istorie adevărată Decebal Generalitati 13 16.12.2012 11:01:35
Istorie, subiectivism confesional si dublul standard Theodor_de_Mopsuestia Biserica Romano-Catolica 8 30.09.2011 22:10:17
Icoane si Cruci cu luminite - o profanare? colaps Generalitati 37 16.11.2010 12:19:25
Istorie a islamului si Coranului Petruta2 Religia Islamica 0 24.05.2007 01:43:36