![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Alta intrebare de mare valoare, avand in vedere ca dvs. ati trecut de la ortodoxie la un cult care a avut inchizitia, deci morti pentru credinta lor (acum ei credeau ca a lor era cea buna). Pe langa asta este si protestantism pur, eu v-am mai spus ca ecumensimul e de fapt protestantism frumos ambalat. Dvs. renegati credinta chiar a cultului in care sunteti acum, nu stiati ce s-a intamplat la sinoadele ecumenice, ca s-au condamnat credintele gresite? Dar doar atat, nu si pedepsirea fizica a ereticilor, ca in cazul BC.
Last edited by catalin2; 15.06.2012 at 21:23:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Îi spun un foarte afabil bucură-te acestui martir al lui Hristos care și-a arătat gratitudinea făță de Stăpân până la abnegație...!!!
cu siguranță acest martir va trece vămiile văzduhului cu ușurință...!! |
|
|||
|
|||
![]()
Subiectiv ca intotdeauna, ti-am spus si anul trecut ca aceea a fost mai mult o revolta de eliberare de sub ocupatie straina. Unii au venit, le-au ocupat tara, i-au convertit cu veselie la catolicism si cand unii s-au suparat e prigonire a catolicilor? Ce legatura are BO? Si romanii s-au luptat cu turcii cand acestia ii atacau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu m-am uitat la video si sunt de aceeasi parere, nu se pot posta pe forum. Odata m-am uitat tot la un video de pe acest forum, cu decapitarea unei femei musulmane adultere si nu mai vreau sa ma uit vreodata. De fapt userul are doar trei mesaje pe forum, adminul n-ar trebui sa lase sa se posteze astfel de lucruri. Doar informatia era suficienta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Confuzie des intalnita la cineva care nu e credincios, toate religiile sunt introduse in aceeasi categorie, fara diferentiere. Sa explici si diferentierea pe culte ar fi ceva si mai de neinteles. In ortodoxie nu o sa gasesti prea multe exemple, nici in primul mileniu, nici in al doilea.
|
|
||||
|
||||
![]()
In Egiptul care a luptat anul trecut pentru democratie si libertate, 84% din populatie considera ca apostatii merita sa fie ucisi, trebuie condamnati la moarte. Nu intamplator realizatorul egiptean al emisiunii a ales sa dezvaluie un videoclip atat de cutremurator si sa intrebe "Cum astfel de oameni își imaginează că guvernează?".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pana nu de mult era un alt site, nu ii dau numele, unde gaseai toate ororile pamantului. a devenit popular pe forum o data cu decapitarea acelui soldat rus de catre ceceni, poate va aduceti aminte. ei bine, acel site a fost blocat de cei conduc aceasta retea numita internet. daca ei, avizi dupa bani, pacatosi, poate atei, au spus NU! acestui gen de siteuri, de ce noi cautam mereu altele noi? se inchide unul? altele se deschid, iar noi postam noile linkuri pe forum. asta este setea de sange. repet: respect pentru cel ce a murit. dar cititi Vietile Sfintilor. ati vrea sa vedeti pe monitor ce cititi acolo? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu ce intelegem noi prin acest cuvant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar totusi, ma gandeam la diferentele dintre Europa si lumea islamica. cand a fost ucis in Europa ultima data un musulman, doar pentru religia lui? asta este diferenta intre ei si lumea democrata ... sute de ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia pentru prescolari | Lilith23 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 52 | 12.08.2011 20:08:50 |
Ruga pentru un suflet tanar | ancaperluta | Umanitare | 5 | 09.03.2011 17:30:51 |
Ruga pentru un suflet tanar!!!! | ancaperluta | Intamplari adevarate | 4 | 09.03.2011 10:34:27 |
Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 19:30:03 |
Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 18:12:16 |
|