![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Inexact, de obicei ti se spune ca nu cercetezi destul cand evidentele vorbesc, iar sinceritatea gandirii logice nu minte...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O parere dedusa, extrasa din teorie, din carti, din ce vrei tu, dar NU din viata traita cea REALA. "de obicei"! care obicei? Cate cazuri de genul asta ai studiat, pentru a spune "de obicei"? Care evidente, care logica????? |
|
|||
|
|||
![]()
Exact...care LOGICA ? Aia pe care naturalismul si ateismul NU o pot explica ?
Logica e ceva spiritual si n-are nici o legatura cu materia. Care e legatura intre un sistem de operare si hardul pe care e instalat?Ateii spun ca hardul creeaza softul calculatorului ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Observ ca lipsa, la propriu, a logicii unui creationist este considerata o virtute. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vezi cum esti? De ce nu spui lucrurile 100%? Poate ca sunt 90 % credinciosi, nu stiu. Dar despre cati zei este vorba? Mii si mii ... cine le mai tine socoteala. In concluzie, cei 90%, in ansamblu, chiar sunt mai rataciti decat cei 10%. |
|
|||
|
|||
![]()
A ,in sfarsit un ateu care recunoaste ca n-are discernamant.Dar e paradoxal ca ateii spun ca au logica dar daca se aduna prea multe obtiuni ,cedeaza psihic: "Unde sunt prea multe obtiuni inseamna ca toate obtiunile sunt false" ->exact asta ai declarat mai sus. Ia demonstreaza la crestinii rataciti cum rezulta logic ca daca sunt cateva optiuni de religii principale (crestinism,islam,iudaism,budism,hinduism,confucia nism)nici una nu e adevarata.
Tu observi diferentele religiilor dar nu observi unicitatea conceptului bazal de Fiinta Suprema care le uneste pe toate? Cand intri intr-un magazin daca vrei sa cumperi un pepene daca exista mai multi pepeni deduci ca toti sunt...falsi ,nu? si nu alegi nici unul. Sau il alegi pe cel care "ti se pare tie" cel mai bun,gustos,etc.? Ateii stii ce fac ? Isi imagineaza ca ei au gusturi mult prea elevate ,pe care nici un pepene nu il satisface. Daa, ei fac parte din clasa superioara,nu au gusturi ca majoritatea mediocrilor,nu-i asa?Alegerea ateilor nu se bazeaza pe logica si ratiune ci pe infumurarea si credinta lor ca sunt mai speciali. NU sunt.Deloc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca iti aduci aminte, mi-ai spus ca n-am ce cauta pe acest forum daca nu sunt crestin, nu daca nu am cunostinte in materie de credinta ortodoxa.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
În orice caz, nu numai ca nu am spus/scris cele ce-mi reprosezi, dar nici macar nu am gândit astfel. |
![]() |
Tags |
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum sa spun ? | odi_groza | Pocainta | 22 | 11.09.2010 15:04:18 |
Teoria Evolutiei | Evreulcelales | Generalitati | 96 | 25.09.2009 08:37:52 |
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... | amatyyy | Generalitati | 0 | 10.05.2009 13:51:19 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
|