![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doar daca ar fi scris undeva.....dar pana acum nu s-au descoperit dovezi care sa arate ca patriarhii ar fi fost ucigasi, curvari etc. Dovezile care sunt arata ca au fost oameni integrii si mai ales iubitori de Dumnezeu. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Prima zi a Sărbătorii Azimilor era și ziua în care se mânca paștile, adică îm noaptea acelei prime zile ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa spun și eu... nu se poate să nu fi respectat poruncile lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar CARE PORUNCI? Spune undeva in Biblie ca ar fi respectat vreo porunca? Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() te intreb din nou. CARE SUNT ACELE PORUNCI? |
|
|||
|
|||
![]()
Ale LUI DUMNEZEU, dragule. Ale lui Dumnezeu. Nu știi care sunt? Trebuie să ți le înșir?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Romani 2:14) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!" " (Facerea 26,5) Păi să ne fie cu iertare, dar "cuvântul Meu", "poruncile Mele", "povețele Mele", "îndreptările Mele" și "legile Mele" nu seamănă deloc a "glasul conștiinței" pentru niște sălbatici ai junglei! |
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta Domnul nostru Isus Cristos nu a respectat sabatul... Si cu siguranta ca Domnul nostru Isus Cristos a fost rastignit vineri, pentru ca asa ne spune sfintul evanghelist Ioan, negru pe alb;
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|