![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru o igiena dentala completa folosesc bicarbonat si dental floss, de cel putin doua ori pe zii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate intr-o propozitie suna haios, dar bicarbonatul chiar face toate aceste minuni! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Și multe altele. Mirosul neplăcut de transpirație poate fi îndepărtat cu bicarbonat dizolvat în apă sau pudrat.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bicarbonatul mai este recomandat si ciupercilor picioarelor cat si al unghiilor,dar si in tratamentul anti-candida(tot o ciuperca).
Deci...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Serios?! Asta nu stiam. Eu l'am folosit pentru albirea dintilor o perioada. Dar si'a facut efectul cam greu, pentru ca sunt fumatoare si bautoare de cafea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Arsenic in sucuri, apa, alimente.. (arsenicul din sol provine in special din pesticide).
Datele provin din SUA, dar articolul mi s-a parut interesant (este in engleza): http://www.consumerreports.org/cro/c...TKEY=AYAHLTH01 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inutil sa mai spun ca sucul de mere este dat in proportie de appromativ 80% copiilor.Parintii ar trebui sa fie mai responsabili cu astfel de lucruri.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
mancati usturoi si ceapa sunt cei mai buni.....in toate...nu mai racesti...te fereste de altele....nu stiu eu de prin 2004 nu prea am mai racit....bine mananc si usturi mult...2 catei pe seara..multumesc Domnului!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am pretentia ca mananc sanatos si fac si ceva miscare,dar in fiecare an am o gripa sau o raceala.Chiar ieri m-a apucat o raceala grozava,dupa ce mai multi colegi au fost bolnavi.
Am avut pneumonie cand eram de aproape un an si de atunci am ramas sensibila,nu stiu ce sa mai incerc ![]() Se tot aud atatea despre vaccin dar sunt si voci care spun ca este eficace...ce credeti?
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mancam sanatos! | Melissa | Postul | 525 | 18.09.2024 10:39:24 |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! | heaven | Generalitati | 21 | 14.11.2010 15:16:41 |
|