![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Miha-anca; 14.02.2011 at 22:43:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O problemă similară a fost în statul Massachusetts și a fost rezolvată prin ridicarea standardelor de educație, stabilirea unor criterii de performață clare și aplicarea strictă a lor. Rezultatele nu au întârziat să apară în condițiile în care direcția de dezvoltare educațională a fost clară. http://www.theatlantic.com/magazine/...t-behind/8310/ La fel a fost și în Finlanda care are cel mai performant sistem educațional din Europa (și, locul 4 din lume după Taiwan, Corea de Sud și Hong Kong). Ca fapt divers, România e la coada clasamentului, mai slabă chiar decât cel mai prost stat din SUA, Mississippi și mai în spatele nostru fiind doar Brazilia, Argentina, Azerbajan, Mexic, Muntenegru, Quatar, Tunisia, Columbia, Indonezia, Iordania și Kyrgyzstan. A se vedea poza și selecțiile comparative de la http://www.theatlantic.com/national/...-behind/66069/ Citat:
Chiar aș fi curios să asist la niște ore. Din câte știu eu se pune accent mult pe rugăciune atât la început cât și la sfârșitul orei, și orele doctrinare se întind pe tot timpul studiilor preuniversitare, singurele materii care sunt în aceeași situație fiind limba română/maternă și matematica. Citat:
Citat:
În plus, realitatea e una singură, nu? Nu ești de acord ca școala să fie laică (adică neutră dpdv confesional) și sa se predea materii care sunt utile tuturor sau sunt general valabile? |
|
|||
|
|||
![]()
am vrut să scriu „sau cu facultative”
|
|
|||
|
|||
![]()
Cea cu facultative,deoarece poti fi anti-talent la tot pachetul:-) si nu ai ce sa alegi..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Subscriam la opinia cuiva !.... 2. Te-am atentionat STRICT vizavi de tonul nepoliticos.... 3. Eu sunt ortodoxa , dar forumul este deschis pt toti..si asta se pare ca doare o anume categorie de.....oameni(?!) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. N-am combatut nimic , dar imi exercit elegant , dreptul la opinie! 3. Quod erat demonstrandum....daca am o opinie diferita de cea a ta care poate o consider injusta ori limitata, sari la gat...dar esti plina de..."iubire"...Dar te iert, ca asa e crestineste ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat priveste sexul intre copii nu trebuie nici sa-l acceptam nici sa-l ignoram si mai ales sa nu-l incurajam.Hai sa vedem mai intai de ce se face asta: poate de vina e anturajul,televizorul,familia si chiar cum sugerezi tu-scoala.Religia nu poate opri asta mai ales cand e facuta superficial si facuta ca o materie printre celelate.La scoala asta este: o materie.Aici intervine familia care il formeaza pe copil si poate completa minunat materia Religie de la scoala prin exemplul si invatatura data sau...poate sa ia oarecum in deradere si sa ii imprime copilului ca e doar o prostie a unor fanatici cu care s-a ingreunat programa ca sa se faca lor unor cadre in plus.Pentru un copil nimic nu poate inlocui parintii ca si importanta in educatie si formare. |
|
|||
|
|||
![]()
Zici tu bine oarecum, Cocorel...dar uite , la mine in vecini de ex....e o familie, in care ea e invatatoare si el medic , au o fata acum de 17 ani...dar arata de 25....Ideea este ca o lasau sa se mozoleasca pe scarile blocului si in scara , de la 12-13ani..Si cand au fost intrebati dc ii permit asta....au zis ca fata invata ff bine si n-au ce ii reprosa...A trecut vremea, si i-au dat cheia casei si libera trecere baiatului....tot pe acelasi motiv...Fata s-a schimbat mult...Parul taiat aurea cu culorile razboiului in el, cu cercei cat China, ruj strident, tus de pleoape , fusta abia acoperind chiloteii, tigari la greu....Isi tot schimba de acum "partenerii", iar parintii sustin ca au copil bun....
ps. Mama ei e prezenta in fiece duminica la biserica, iar preotul are asa....o ...simpatie vizavi de ea si familia ei, la propriu vb ! Deci/?? pps. Daca am intrebat-o pe mama ei , ce se intampla daca fiica va face un bebe cumva, mi-a raspuns senina ca nu e posibil deoarece de 4 ani ii dau anticonceptionale , dar daca totusi s-ar intampla asa ceva, nivi o pb pt sunt la moda azi mamele singure si in plus ei au destui bani sa-l creasca...Doamne iarta-ne pe toti ! Last edited by calator prin ploaie; 14.02.2011 at 12:21:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce daca invata bine fata, asta nu trebuia sa insemne ca are voie sa se faca paparuda.Pe toate partile o rasucesti dar tot vina parintilor este.Daca ma gandesc bine si marii criminali aia de facura crimele inca neelucidate au fost foarte inteligenti.Dar aveau lipsuri mari in late parti,asadar daca un copil e inteligent nu insemna ca e destul,nu mai trebuie educat si pe alte laturi cum ar fi aia morala.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|