Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2011, 21:59:50
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Vlad Alexandru91

"Ce cauți pe forumul nostru cu ciuma ateistă? Ateismul este ciuperca otrăvitoare care macină societatea românească și întreaga lume! Trebuie zdrobită fără milă!"

Poi Vlad...ce e cu tonul acesta razboinic? Ciuperca otravitoare este URA de aproapele, este lipsa iubirii si a intelegerii....ea macina sufletele pline de orgolii marunte...Oare Iisus ar fi folosit cuvintele "zdrobiti fara mila"? Eu cred ca mult mai periculosi sunt pretinsii crestini care in numele "credintei" raspandesc morbul unui limbaj indecent urmarind provocarea de cearta...si dovedindu-si asa , fara sa stie....ca de fapt calea spre IAD este plina de intentii "bune" ca ale lor....Sa nu te superi.....dar asa se vede !

ps. nu ma leg de topic ci numai de comportamentul acesta care raneste bunul simt , supozat a se regasi in acest spatiu deosebit!
NB. Nu mi se adresase mie!
Am atacat ateismul, nu ateul! Crezi ce vrei că nu-mi pasă ce spune lumea despre mine! Doamne ajută!
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:03:19
Senior Member

Implicit

Citat:
Vlad Alexandru91

"Ce cauți pe forumul nostru cu ciuma ateistă? Ateismul este ciuperca otrăvitoare care macină societatea românească și întreaga lume! Trebuie zdrobită fără milă!"

Poi Vlad...ce e cu tonul acesta razboinic? Ciuperca otravitoare este URA de aproapele, este lipsa iubirii si a intelegerii....ea macina sufletele pline de orgolii marunte...Oare Iisus ar fi folosit cuvintele "zdrobiti fara mila"? Eu cred ca mult mai periculosi sunt pretinsii crestini care in numele "credintei" raspandesc morbul unui limbaj indecent urmarind provocarea de cearta...si dovedindu-si asa , fara sa stie....ca de fapt calea spre IAD este plina de intentii "bune" ca ale lor....Sa nu te superi.....dar asa se vede !

ps. nu ma leg de topic ci numai de comportamentul acesta care raneste bunul simt , supozat a se regasi in acest spatiu deosebit!
NB. Nu mi se adresase mie!
De când este ura contra ateismului egală cu ura contra omului?
Și n-am folosit expresia „zdrobiți fără milă”, ci „zdrobită fără milă”, referindu-mă la ciuma ateistă...Ateismul este o ciumă, o boală a societății. Poți nega asta?
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:04:03
ZergAteu ZergAteu is offline
Banned

Data înregistrării: 12.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Am atacat ateismul, nu ateul! Crezi ce vrei că nu-mi pasă ce spune lumea despre mine! Doamne ajută!
Citat:
Iată un „om de știință” de mâna a doua! Cei ca tine au încetinit progresul măreței noastre civilizații! Dacă nu exista atesimul, eram departe acum, căci aveam ajutor de la Domnul!
Dar tu și cu ceilalți slujitori ai diavolului ați tras omenirea înapoi cu un mileniu! Rușine să vă fie!

Ești sigur că nu ai atacat persoane? Textul evdențiat arată altceva.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:07:49
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Ce scrie in Biblie:

Spus-a cel nebun in inima sa : Nu exista Dumnezeu...
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:08:49
Senior Member

Implicit

Citat:
Subscriu ! Daca as fi convinsa ca asa e ortodoxia as alege sa fiu ateu.
Poi am dreptate.....Mereu se intampla asa....Nu esti cu mine intru totul? esti impotriva mea...Nu reusesc sa te conving, atunci te tot atac..ASTA e procedura aici...si e PACAT...[/quote]

Din nou, am atacat ateismul...Și o să-l atac mereu! Moarte ateismului! ( ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ DORESC RĂUL ATEILOR, CI DIMPOTRIVĂ DORESC SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU ȘI SĂ SE MÂNTUIASCĂ; sincer, poate nu mă crezi, dar majoritatea prietenilor mei sunt necredincioși, din nefericire și pot să îi aduc ca martori că mă port cât pot de frumos cu ei și atât cât pot încerc să-i îndrept spre creștinism). S-a ajuns la situația în care se face propagandă ateistă pe un forum ortodox, în școli, în licee, peste tot...Ce mai lipsește...nu pot să suport așa ceva...Mă doare sincer.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:10:26
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ZergAteu Vezi mesajul
Acum am zis adevărul...Ateii trag societatea în jos...Ateii și ignoranța noastră, a creștinilor...De fapt, creștinii sunt de vină cred...Noi suntem de vină pentru că avem atâtea păcate și am permis să ne fie călcată credința în picioare de străini...
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:12:50
Senior Member

Implicit

Citat:
Ori ești cu Dumnezeu ori ești împtriva lui...Tu nu crezi în Dumnezeu...deci ce rezultă de aici?
Nu slujești diavolului cu necredința ta? Fără să vrei poate...fără să știi...Dar te poți oricând întoarce la Hristos...căci Dumnezeu se bucură pentru oaia pierdută dar regăsită mai mult decât se bucură pentru restul care nu erau rătăcite!
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:21:58
Senior Member

Implicit

Citat:
Subscriu ! Daca as fi convinsa ca asa e ortodoxia as alege sa fiu ateu.
Poi am dreptate.....Mereu se intampla asa....Nu esti cu mine intru totul? esti impotriva mea...Nu reusesc sa te conving, atunci te tot atac..ASTA e procedura aici...si e PACAT...[/quote]

Regret faptul că am fost înțeles greșit...Am și un mod de a mă exprima nu tocmai potrivit...La asta va trebui să mai lucrez, cu siguranță...Dar, vă rog, nu înțelegeți că îi urăsc pe atei...Niciodată n-aș vrea să ajung la o astfel de situație. Îi iubesc și vreau să se mântuiască...Dar subiectul deschis de domnnul ateu a fost o provocare la adresa creștinătății. Suntem popor ortodox, nu putem accepta să nu luptăm pentru păstrarea orei de religie în școli, în licee, pentru ca statul să finanțeze Biserica, să o scutească de impozite etc. Repet încă o dată că regret nespus de mult că am fost înțeles greșit și îmi cer iertare față de toți cei care s-au simțit jigniți de postările mele.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2011, 22:26:38
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Șicane stupide, manifestări ale frustrării, teribilism infantil, ipocrizie, pălăvrăgeli interminabile născute din incapacitatea lor de a accepta că greșesc: discuțiile cu ateii sunt sterile datorită sufletului lor bolnav, înțepenit în credințe rudimentare.

Ateismul poate prinde doar acolo unde există o gândire primitivă, nedezvoltată. Ateul nu-și poate da seama de neputința lui datorită mândriei, care îl înșeală asupra propriilor măsuri. Ateul crede că știe și e prea prost să înțeleagă că nu știe nimic. Iar prostia vine din răutate, din aceeași mândrie.

Ateismul a fost învins și va muri lent. El îi va lua în iad pe prizonierii săi, într-un iad care nu este o pedeapsă a lui Dumnezeu ci urmarea firească a închiderii lor în fața iubirii, cunoașterii, progresului. Ateul e mort sufletește înainte de moartea fizică, iadul lui a început deja.
Vechi 13.02.2011, 22:35:34
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
I

1. Considerați că orice părinte ar trebui să aibă dreptul să-și poată educa copilul așa cum consideră de cuviință, indiferent de ce atitudine are față de fenomenul religios? Adică fie că e ortodox, musulman, catolic, ateu sau mai știu eu ce, considerați că fiecare din aceștia are dreptul să-și educe copii așa cum consideră, inclusiv ateii?
Dacă nu, de ce nu?

Da.
Citat:
I

2. Considerați că este just ca un copil care nu participă la orele de religie să-i fie afectată în mod negativ media generală, relativ la ceilalți?

Este just in aceeasi masura in care este just ca unui copil care nu are ureche muzicala,sa ii fie afectata media generala,datorita notei mici la muzica pentru ca a fost pus sa cante si a cantat fals.
Citat:

3. Ați avea ceva împotriva predării istoriei religiilor, inclusiv istoria formării bibliei?
Nu.
Citat:
I

4. Aveți idee că există ore de cateheză, deci predarea în școală nu este necesară, se poate face în cadrul potrivit, la biserică?
Nu.

Last edited by Melissa; 13.02.2011 at 22:37:51.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.07.2011 21:19:36
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli I.Calin Generalitati 164 19.06.2011 23:53:44
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42