![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu intelegi. teoriile voastre nu spun ca se pastreaza numai acele mutatii care sunt benefice individului?
nu voastre, m-am exprimat gresit... teoriile evolutioniste.. Last edited by Ana.Maria.; 12.02.2011 at 19:34:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Academi...d_Universities Citat:
|
||||
|
||||
![]()
si care este contradictia?
|
|
|||
|
|||
![]()
cum ar trebui sa iasa un peste pe uscat din moment ce nu are ceea ce ii trebuie?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau mai bine zis, a dobandit prin evolutie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci in timp real, era in apa si ce? a scos capul timp de milioane de ani pana i-au crescut plamani? in evolutionism nu exista explicatiile astea, pur si simplu nu au cum sa explice. o explicatie concreta, nu o chestie vaga in mil de ani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu iti va spune decat ca: mediul actual nu este propice evolutiei. Crede-ma, am auzit de multe ori aceasta explicatie.
|
|||
|
|||
![]()
Dumitru mai esti? sper ca nu cauti nu stiu cate linkuri...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ceva nu s-a intmplat. |
|
|||
|
|||
![]()
nu am spus asta deloc... nu intelegi ce intreb eu, nu intelegi care e nelamurirea mea...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|