Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2011, 19:29:49
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
pai tocmai asta este evolutia. dar tu nu vrei sa o vezi.
nu intelegi. teoriile voastre nu spun ca se pastreaza numai acele mutatii care sunt benefice individului?
nu voastre, m-am exprimat gresit... teoriile evolutioniste..

Last edited by Ana.Maria.; 12.02.2011 at 19:34:25.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 19:34:13
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul

Link cu sursa informatiei? Nu aia cu 80% crestini, ci aia cu "americanii sunt cei mai instruiti oameni din lume".
Cele mai bune 20 de universități din lume sunt americane iar din primele 100, 60 sunt americane. Asta, raportat la populația lor, spune multe:
http://en.wikipedia.org/wiki/Academi...d_Universities

Citat:
Ca de exemplu cine? Si iti atrag atentia ca nu ma intereseaza lingvisti si teologi. Ci, preferabil, biologi.
Sunt și biologi destui. A exclude lingviștii și teologii dovedește doar obtuzitatea ta.
Vechi 12.02.2011, 19:34:14
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana.Maria. Vezi mesajul
nu intelegi. teoriile voastre nu spun ca se pastreaza numai acele mutatii care sunt benefice individului?
si care este contradictia?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 19:35:33
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
si care este contradictia?
cum ar trebui sa iasa un peste pe uscat din moment ce nu are ceea ce ii trebuie?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 19:39:21
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
cum ar trebui sa iasa un peste pe uscat din moment ce nu are ceea ce ii trebuie?
tocmai asta e, ca asta are.
sau mai bine zis, a dobandit prin evolutie.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 19:42:11
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
tocmai asta e, ca asta are.
sau mai bine zis, a dobandit prin evolutie.
dar cum mai EXACT? nu putea sa scoata capul afara ca nu putea sa respire, deci cum mai exact ar trebui sa se intample asta? pui stampila evolutie si gata, asta e explicatia?
deci in timp real, era in apa si ce? a scos capul timp de milioane de ani pana i-au crescut plamani?
in evolutionism nu exista explicatiile astea, pur si simplu nu au cum sa explice. o explicatie concreta, nu o chestie vaga in mil de ani.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 19:50:48
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
dar cum mai EXACT? nu putea sa scoata capul afara ca nu putea sa respire, deci cum mai exact ar trebui sa se intample asta? pui stampila evolutie si gata, asta e explicatia?
deci in timp real, era in apa si ce? a scos capul timp de milioane de ani pana i-au crescut plamani?
in evolutionism nu exista explicatiile astea, pur si simplu nu au cum sa explice. o explicatie concreta, nu o chestie vaga in mil de ani.
Eee... cate intrebari ... probabil ii cresc aripi instantaneu si devine un pradator :)))
Nu iti va spune decat ca: mediul actual nu este propice evolutiei.
Crede-ma, am auzit de multe ori aceasta explicatie.
Vechi 12.02.2011, 19:55:05
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Dumitru mai esti? sper ca nu cauti nu stiu cate linkuri...
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 19:57:08
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
tu, asemeni tuturor creationistilor, faci o greseala, posibil intentionata, de a crede ca TE spune ca dinozaurul s-a culcat T-REX si s-a trezit gaina.
asa ceva nu s-a intmplat.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 19:58:26
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
tu, asemeni tuturor creationistilor, faci o greseala, posibil intentionata, de a crede ca TE spune ca dinozaurul s-a culcat T-REX si s-a trezit gaina.
asa ceva nu s-a intmplat.
nu am spus asta deloc... nu intelegi ce intreb eu, nu intelegi care e nelamurirea mea...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.07.2011 21:19:36
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli I.Calin Generalitati 164 19.06.2011 23:53:44
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42