![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt adventist de ziua a saptea. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=crocomau;334958]Nu poti vorbi de credinta fara faptele credintei. QUOTE]
Ma bucur sincer ca vorbesti despre fapte de credinta! Asa este.
|
||||
|
||||
![]()
Daca stiam de la inceput, discutam altfel...
Ieri parca, am intrat pe forumul AZS (ioangheorghe-parca) si m-am lamurit de voi...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca ai trecut de la Bis. Ortodoxa la cultul adventist atunci te cred...daca nu, minti!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Adventistii nu sunt adeptii unei credinte formale, declarative (nici cei veniti din BO, nici cei veniti din alte biserici sau fosti atei, nici cei nascuti din parinti adventisti). Tocmai de aceea, de multe ori, sunt acuzati de "legalism".
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu mint. Cui ar folosi? Doar tatalui minciunii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu minte! Prima minciuna!
|
|
||||
|
||||
![]()
Adventistii sunt adeptii credintei lansate de EGWhite:-copy-paste-uri
unom: Citat:
. Citat:
rest: Citat:
. Citat:
Citeste ce am copiat de pe forum , si zi-mi: a cui invatatura urmati? ![]() PS. care esti tu ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu am dat si nici nu voi da vreun citat din Ellen White (pasiunea dvs.). Prefer Sfanta Scriptura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sunteti de acord ca se poate ajunge iarasi la o biserica unica , simultan ortodoxa si catolica, precum cea de pana in secolul 10 ? Chestia asta, cu cine la cine sau la ce revine, e punctul de discordie. Oricum, cu tot respectul pentru userii catolici de pe forum, dar intre apostoli nu a existat nici primatul unuia asupra celorlalti, nici infailibilitatea unuia fata de restul comunitatii. Pavel l-a infruntat pe Petru; apostolii s-au adunat in sinod ca sa decida in probleme foarte importante... nu a zis cineva : "apostolul X decide, iar ceilalti apostoli si Biserica se supun deciziei". Dar sa ramanem aici. Chiar nu vreau sa am dispute cu catolicii pe tema papalitatii. Caci aici e piatra de poticnire... ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|