Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2011, 22:53:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
In primul rand cata incultura si saracie spirtuala, cata pofta de a-l infrunta pe Dumnezeu !!
Femei fara de Dumnezeu , care nu vreti sa ascultati de Domnul si nici ca Maica Domnului sa fiti nu doriti: IN ORTODOXIE NEAM DE NEAM DE FEMEIE NU VA FI PREOTEASA.

Scuze,tu esti mult mai "crestin"decat mine,jignind TOATE FEMEILE,facandu-le pe toate responsabile de "incultura,saracie spirituala,bla-bla-bla...
Glumeai cand mi-ai facut referirea la superiotate nu?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 19.01.2011, 22:58:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
...mai avem mult de lucrat cu noi pina la crestinism.
da,intr-adevar,aruncatorilor de pietre :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 19.01.2011, 23:15:19
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
In primul rand cata incultura si saracie spirtuala, cata pofta de a-l infrunta pe Dumnezeu !!
Femei fara de Dumnezeu , care nu vreti sa ascultati de Domnul si nici ca Maica Domnului sa fiti nu doriti: IN ORTODOXIE NEAM DE NEAM DE FEMEIE NU VA FI PREOTEASA.
Banc:
Dumnezeu a facut barbatul.L-a privit,l-a cercetat,s-a gandit indelung,apoi a spus cu voce tare: -sigur pot sa fac ceva mai bun!Si a facut FEMEIA!
Vechi 19.01.2011, 23:16:52
trecator9 trecator9 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Implicit

buna...buna!
Vechi 20.01.2011, 00:38:52
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
De ce nu vad femei preot(i) ?
Femeile sunt mai influentabile si mai conduse de sentimente decat de ratiune "la rece", mai predispuse la panica, la pudoare...Eu cred ca chiar daca ar fi permis, femeile ca preoti ar duce lumea la pierzanie.

Nu e vb ca femeile sunt mai proaste sau altceva... dar intre barbati si femei sunt DIFERENTE, asta e tot. Nu are rost sa negam asta.

Si NU e egalitate intre sexe, niciodata nu va fi. E ca si cum ai compara mere cu pere, insasi ideea de "egalitate" e putin cam nepotrivita. Nu interpreta gresit, nu inseamna ca femeile sunt inferioare barbatilor sau invers. Sunt doar diferiti atata tot.
Vechi 20.01.2011, 02:31:18
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
da,intr-adevar,aruncatorilor de pietre :)
aaaa..........reformuleaza, ca nu m-am prins
Vechi 20.01.2011, 02:33:41
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
...Eu cred ca chiar daca ar fi permis, femeile ca preoti ar duce lumea la pierzanie.
Cine a dus pina acum lumea catre prapastia pierzaniei? ...si continua sa o faca...femeia?:)))
Vechi 20.01.2011, 07:25:56
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Implicit stiu ca nu merita...

Citat:
Daca Hristos voia preoti femei nu facea chiar El inca din timpul propovaduirii ?
Oamenii de stinta, ceranduli-se sa se pronunte cine este fiinta ce-a mai complexa... , au spus ca aceasta este femeia... Ii lipseste ceva Maicii Domnului daca nu a fost preot ? "Ceea ce este mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii "
I se inchina toata crestinatatea si o buna parte din paganatate; celorlalti le este teama de Ea...
Cand noi crestinii ne inchinam si ne rugam la nenumaratele mucenice, oare ne inchinam la fiinte inferioare ?
Cred ca tu ai un mare gol in tine si nu sti cu ce sa-l umpli !
Exprimarea corecta " Cred ca tu ai un mare gol in tine si nu stii cu ce sa-l umpli ! " Forma cu un singur i se foloseste la infinitiv "a sti"...

Un adevarat crestin n-ar fi jignit si judecat pe altul in acest fel.Poate eu am un gol si caut sa-l umplu-ca doar toata viata invatam-dar dumneavoastra aveti o inima plina de ura si o mare incrancenare in cuvinte...Bine c-a trecut vremea Cruciadelor ca probabil scoteati si sabia...
Vechi 20.01.2011, 08:25:45
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

"Nu obții nimic prin comparație -sursa invidiei (de ce el, și nu eu?), a protestului {trebuie să fim egali) și apoi a mâniei, a revoltei și a divizării. De fapt, este genealogia diavolului. Nu este nimic pozitiv; totul este negativ, de la un capăt la altul. Deoarece comparația conduce, întotdeauna, cu o precizie matematică la experiența și cunoașterea inegalității, ea duce, întotdeauna, la protest. Egalitatea este bazată pe negarea oricăror distincții, dar pentru că ele există, dorința de egalitate ne cere să ne opunem acestora, să impunem egalitatea oamenilor și, ce este și mai rău, refuzarea acestor distincții care sunt esența vieții."

"Persoana – bărbat sau femeie – care tânjește după egalitate este deja golită și impersonală, deoarece o personalitate este alcătuită din ceea ce o distinge de ceilalți și nu din ceea ce o supune legii absurde a egalității."

"Principiului demonic al comparației, creștinismul îi opune dragostea. Esența iubirii este lipsa totală a „comparației”. Egalitatea nu poate exista în această lume, deoarece lumea a fost creată din dragoste, iar nu din principii. Și lumea însetează după dragoste, iar nu după egalitate."

Din “Biografia unui destin misionar – Jurnalul parintelui Alexander Schmemann”
Vechi 20.01.2011, 08:40:09
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

@Adriana3

Pentru ca tot vrei sa faci telogia in cadrul bisericii catolice:

http://lumea.catholica.ro/2009/09/de...entru-preotie/

Tags
din ospățul credinței

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04