![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropo Anna, cartea audio despre efectele tv-ului in viata omului e f. interesanta, multumesc pt. link!
|
||||
|
||||
![]()
Incantat . . . ! Iaca cum afla omul de rand noutati !
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va place f mult sa ma atacati. M-am obisnuit de atatia ani si ma bucur, drept sa va spun, caci ma atacati pentru dragostea mea pentru Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar chiar sa ne expunem de buna voie?!? |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă până la 60 de ani ești nevătămătă , apăi să ști că și-n următorii 25-30 de ani vei fi la fel ! ( nu pot să pun emoționul pt. că am intrat la ora asta pe mobil , și nu mere ) ! Scuze, dar nici atâta secretomanie nu-i bună , mai ales la cel ce are nădejde doar în Dumnezeu. Am mai vorbit noi de treaba asta , și apoi ți-o spun pe aia dreaptă, cu toți cu care m-am întâlnit de pe forum , m-am îmbrățișat și ne-am simțit minunat, indiferent de polemicile sau opinile de aici . Așa că cel ce spune că e X si de fapt e Y , e complet aiurea și efctiv nu accept așa ceva . De aici îți dai seama de seriozitatea cuiva și de câte fețe are ! Asta e părerea mea, mi-o susțin și o semnez:Cristian Ștefan . Na !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Știam că sunt off , spre offul tău și celor apropiați ție ! Îmi permit să fiu off ( Na ! ) . Am văzut imediat readucerea topicului în actualitate ! Am și scris ceva, cuiva !
|
|||
|
|||
![]()
Stiiiu, ca doar ne cunoastem...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 21:03:03 |
permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 16:11:12 |
|