Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2010, 22:17:15
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Daca nu-i protejezi, ci ii lasi la voia intamplarii.. ajung ca cei care se jucau in fata blocului in cartierul meu si care atunci cand incepea o emisiune imbecila a lui Dan Negru (cred ca asa il cheama) opreau totul si se risipeau tipand "hai sa vedem tzatzele lui mama natura". Grotesc!
Nu numai ca trebuie sa protejam copiii, dar sunt convinsa ca trebuie sa ne protejam si noi de erotizarea generala.

(edit: acum imi amintesc ca tu nu locuiesti in Romania. Ooo, nu ai habar cum este acolo.. reviste cu femei goale peste tot, o lipsa de decenta generala. De cate ori merg in tara sunt uimita de nesimtirea barbatilor (nu vreau sa ofensez pe nimeni), efectiv auzi grosolanii la tot pasul pe strada.)
Atunci trebuie educati si cei adulti, pentru ca ei sunt consumatorii de emisiuni triviale, de reviste desucheate, de ziare de scandal, samd. Daca nu ar exista cerere, oferta s-ar limita simtitor iar copiii n-ar mai fi expusi tuturor grosolaniilor posibile.

Apropo Anna, cartea audio despre efectele tv-ului in viata omului e f. interesanta, multumesc pt. link!
Vechi 27.10.2010, 22:21:37
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Talking

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Doamna Hanganu
Incantat . . . ! Iaca cum afla omul de rand noutati ! Mai , oameni buni , ce de mai secrete ! Chiar nu inteleg pe cei ce se ascund ! ! ! Ii consider necinstiti pana la urma , sau foarte fricosi , sau . . . Chiar ca nu va inteleg , mai ales pe doamna Hanganu , si nu numai .
Vechi 27.10.2010, 22:27:09
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Incantat . . . ! Iaca cum afla omul de rand noutati ! Mai , oameni buni , ce de mai secrete ! Chiar nu inteleg pe cei ce se ascund ! ! ! Ii consider necinstiti pana la urma , sau foarte fricosi , sau . . . Chiar ca nu va inteleg , mai ales pe doamna Hanganu , si nu numai .
La ce te referi, Cristian? M-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns?!?
Va place f mult sa ma atacati. M-am obisnuit de atatia ani si ma bucur, drept sa va spun, caci ma atacati pentru dragostea mea pentru Hristos.
Reply With Quote
Vechi 27.10.2010, 22:30:25
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation ? ? ? . . .

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
La ce te referi, Cristian? M-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns?!?
Va place f mult sa ma atacati. M-am obisnuit de atatia ani si ma bucur, drept sa va spun, caci ma atacati pentru dragostea mea pentru Hristos.
Dar ce s-a intamplat Anca Miha ? Ce ti-am spus eu acum ? Cu ce am gresit ? Am vorbit cu colega noastra , si habar nu am cine e doamna Hanganu . . . Uffffffffff !
Vechi 27.10.2010, 22:34:07
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Exclamation

Citat:
Dar ce s-a intamplat Anca Miha ? Ce ti-am spus eu acum ? Cu ce am gresit ? Am vorbit cu colega noastra , si habar nu am cine e doamna Hanganu . . . Uffffffffff !
Uite ca tot am iesit din topic , cine intra la mine in pagina , afla numele exact , locatia , biserica unde merg , sectorul in care stau . . tot ! MAI OAMENI BUNI , DE CINE VA ASCUNDETI ? ? ? ? Stupid , foarte stupid ! ! !
Vechi 27.10.2010, 22:48:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Uite ca tot am iesit din topic , cine intra la mine in pagina , afla numele exact , locatia , biserica unde merg , sectorul in care stau . . tot ! MAI OAMENI BUNI , DE CINE VA ASCUNDETI ? ? ? ? Stupid , foarte stupid ! ! !
Chiar asa, de cine ne ascundem?!? Big Brother este oricum pe faza...
Dar chiar sa ne expunem de buna voie?!?
Reply With Quote
Vechi 27.10.2010, 23:15:25
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Ha, ha, ha . . . !

Citat:
Chiar asa, de cine ne ascundem?!? Big Brother este oricum pe faza...
Dar chiar sa ne expunem de buna voie?!?
Dacă până la 60 de ani ești nevătămătă , apăi să ști că și-n următorii 25-30 de ani vei fi la fel ! ( nu pot să pun emoționul pt. că am intrat la ora asta pe mobil , și nu mere ) ! Scuze, dar nici atâta secretomanie nu-i bună , mai ales la cel ce are nădejde doar în Dumnezeu. Am mai vorbit noi de treaba asta , și apoi ți-o spun pe aia dreaptă, cu toți cu care m-am întâlnit de pe forum , m-am îmbrățișat și ne-am simțit minunat, indiferent de polemicile sau opinile de aici . Așa că cel ce spune că e X si de fapt e Y , e complet aiurea și efctiv nu accept așa ceva . De aici îți dai seama de seriozitatea cuiva și de câte fețe are ! Asta e părerea mea, mi-o susțin și o semnez:Cristian Ștefan . Na !
Vechi 27.10.2010, 23:45:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Dacă până la 60 de ani ești nevătămătă , apăi să ști că și-n următorii 25-30 de ani vei fi la fel ! ( nu pot să pun emoționul pt. că am intrat la ora asta pe mobil , și nu mere ) ! Scuze, dar nici atâta secretomanie nu-i bună , mai ales la cel ce are nădejde doar în Dumnezeu. Am mai vorbit noi de treaba asta , și apoi ți-o spun pe aia dreaptă, cu toți cu care m-am întâlnit de pe forum , m-am îmbrățișat și ne-am simțit minunat, indiferent de polemicile sau opinile de aici . Așa că cel ce spune că e X si de fapt e Y , e complet aiurea și efctiv nu accept așa ceva . De aici îți dai seama de seriozitatea cuiva și de câte fețe are ! Asta e părerea mea, mi-o susțin și o semnez:Cristian Ștefan . Na !
Esti off-topic. La stiri este un topic special... care este intitulat: "Sa ne cunoastem".
Reply With Quote
Vechi 27.10.2010, 23:56:24
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Esti off-topic. La stiri este un topic special... care este intitulat: "Sa ne cunoastem".
Știam că sunt off , spre offul tău și celor apropiați ție ! Îmi permit să fiu off ( Na ! ) . Am văzut imediat readucerea topicului în actualitate ! Am și scris ceva, cuiva !
Vechi 28.10.2010, 00:06:25
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Știam că sunt off , spre offul tău și celor apropiați ție ! Îmi permit să fiu off ( Na ! ) . Am văzut imediat readucerea topicului în actualitate ! Am și scris ceva, cuiva !
Stiiiu, ca doar ne cunoastem...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12