![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pardon, fost boschetar (daca va referiti la mine). Si, poate viitor boschetar. Un prieten are o vorba "de duh". Zice: "eu m-as multumi sa fiu si boschetar in Imparatia lui Dumnezeu."
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce ziceti, viata si scrierile Sfintilor Apostoli sunt un argument valabil?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu las Biserica sa decida. Si in nevrednicia mea eu nu pot sa afirm ca Sfintii Parinti au gresit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai dreptate, oamenii astia sunt de rea credinta si se vede limpede ca nu au venit aici cu cele mai bune intentii; au venit aici sa provoace , sa invinuiasca, sa creeze zavistii si certuri; de mult si-au pierdut "binea primire" aici , din punctul meu de vedere;si uite ca au reusit si pe topicul asta sa umple pagini pline de rahat;Dau dovada de lipsa de respect , de aroganta , de lipsa de caracter si de ignoranta.Pe deasupra mai vin si nepragatiti "nefacandu-si temele" si cu informatii gresite.Daca chiar v-ar intereseaza ortodoxia(ceea ce se vede sigur ca nu, dar nah... ipotetic vb) ca doar stim ca ati venit aici asa "de-a proasta" luati legatura cu un duhovnic ortodox, ca sunt destui si slava Domnului suntem o tara ortodoxa.In loc sa va petreceti timpul umpland de prostii forumul, "dragi" adventisti mai bine v-ati pune si ati cauta sa cititi inainte ceea ce "va intereseaza" sau "ce vreti sa aduceti in discutie", sa va documentati bine si corect, si cu ciocu mic si tonu jos, daca vreti raspunsuri ca niste servitori umili. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand vi smerit am sa-ti raspund , pana atunci nu mai primiti nimic de la mine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi urmam exemplul Arhanghelului Gavriil care s-a inchinat Mariei spunand: "Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei.", al Elisabetei care a zis inspirata de Duhul Sfant: "Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău. Și de unde mie aceasta, ca să vină la mine Maica Domnului meu? Că iată, cum veni la urechile mele glasul salutării tale, pruncul a săltat de bucurie în pântecele meu. Și fericită este aceea care a crezut că se vor împlini cele spuse ei de la Domnul." Si noi avem rugaciuni de lauda in care spunem la fel: bucura-te, binecuvantata esti, ceea ce esti de Dumnezeu fericita samd. Bineinteles ca este total gresit sa credem ca Preasfanta este cumva inlocuitoare a Lui Dumnezeu si sa nu intelegem ca numai El este sursa a tot binele si ca de la El vine ajutorul pe care il cerem prin intermediul Sfintilor Lui. E posibil sa fi aparut erezii de genul asta, nu contest. Citat:
26. Deci Iisus, văzând pe mama Sa și pe ucenicul pe care Îl iubea stând alături, a zis mamei Sale: Femeie, iată fiul tău! 27. Apoi a zis ucenicului: Iată mama ta! Și din ceasul acela ucenicul a luat-o la sine. Stiu ca voi interpretati anapoda multe locuri importante din Scripturi, inclusiv acesta in care noi suntem infiati de catre Nascatoarea de Dumnezeu, avand din acel moment o Mama careia ii pasa de noi. De fapt il si uitati cu totul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioan nu este Luca ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...si inca un lucru foarte important: multi nu-si dau seama de jertfa pe care a facut-o Preasfanta Maria si care este integrata in planul de mantuire al Lui Dumnezeu. Ea a asistat la crucificarea Fiului sau in chinuri timp de 6 ore, inainte de asta L-a vazut pe dumul Crucii, a fost martora neputincioasa la bataile si umilintele la care a fost supus Fiul ei iubit:
Luca 2: 34. Și i-a binecuvântat Simeon și a zis către Maria, mama Lui: Iată, Acesta este pus spre căderea și spre ridicarea multora din Israel și ca un semn care va stârni împotriviri. 35. Și prin sufletul tău va trece sabie, ca să se descopere gândurile din multe inimi. Pentru smerenia de a accepta voia divina de a Se intrupa Dumnezeu-Fiul, pentru viata ei sfanta, prin iubirea ei si prin jertfa pe care a facut-o si pentru multe alte calitati ea s-a invrednicit de asemanarea cea mai mare cu Dumnezeu catre care tind toate fapturile rationale: Psalmul 44: 11. Stătut-a împărăteasa de-a dreapta Ta, îmbrăcată în haină aurită și prea înfrumusețată. Poate stiti voi o alta imparateasa care sta de-a dreapta Lui Dumnezeu, caci noi o stim pe Preasfanta Fecioara Maria.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Condor zice asa: "Apoi dispare. Sfantul Luca nu-i mai acorda nici o atentie. La fel fac si Sfintii Apostoli in epistolelel lor." Ce-are-a face? Ioan nu este Apostol si Evanghelist?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maica Domnului | NEKTARIOS. | Intamplari adevarate | 1 | 25.09.2014 08:14:13 |
Maica Domnului | steliana-steli | Generalitati | 23 | 03.07.2014 18:59:57 |
Maica domnului | patricia2006 | Rugaciuni | 7 | 29.09.2012 10:44:47 |
Maica domnului | cristina13 | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 06.06.2010 02:20:01 |
Maica Domnului | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.08.2009 13:11:05 |
|