![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neanderthalianul in negru ar face bine sa stea linistit, si sa intoarca la pestera lui din munte. Si in somn, parintii Patriciu, Bahrim sau Aldea stiu mai multa teologie decat halitorul asta de masline si tzatziki. Pana si Teodot i-a dat clasa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Are el un sac de har si mai imparte din prisos - treaca de la el, inca mai e har si unde se pomenesc ierarhii dar nu va fi pentru mult timp. Pana pacalim mai multi, pe urma se ia harul de tot. |
|
||||
|
||||
![]()
Într-un fel, avand în vedere că fără cip-uri internetul n-ar fi posibil și, ca atare, nici răspândirea asta fără precedent a tot soiul de schisme, as putea admite că acestea (cip-urile) sunt unealta dracului.
Însă paradoxul este că de ele se folosesc din plin tocmai cei care le consideră ca atare.
|
|||
|
|||
![]()
Forget CNP - IP-ul este semnul fiarei. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu, nu ma duc la ieromonahi nici mort. Sau poate doar atunci, pe nasalie. :) Pentru mine, monahismul actual este o pepiniera de extremisti, de "latratori-pentru-credinta". Priveste realitatea cruda, man. Imi poti numi o miscare schismatica, de la rascolnici incoace, care nu are monahi si mireni pietisti in frunte? Nu prea, asa-i? Nu inteleg de ce ii aperi pe astia. Nebunia cipofoba, legionaroida si pietist-magica din Romania ultimelor doua decenii tot de la astia a venit. Inca ceva: nu m-as spovedi la...ieromonahi, si intre altele pentru ca..unii sunt certati chestiile alea eretice numite codificat "sapun" si "apa". Daca esti anosmatic, norocul tau. Intr-o lume normala, toate manastirile ar fi complet subordonate chiriarhului local. E decizie de Sinod Ecumenic asta, a propos, nu aghiorofobia lu' Adrian de pe forum.
|
|||
|
|||
![]()
Pai am glumit. Am vazut de mai multe ori ca incerci sa te stapanesti cat poti dar pana la urma se intampla tot ca la scorpionul ala pe care il trece broasca peste lac. Asa ca ai grija. :)
De ce ii apar pe monahi ? Pentru ca nu toti sunt in felul asta - daca nu ai aflat pana acum, atunci iti spun eu ca si ierarhii provin tot din randul ieromonahilor. ![]() In plus trebuie sa fie cineva care sa traga semnalul de alarma atunci cand lucrurile chiar o iau razna. Si in al treilea rand, eu personal ma simt mai aproape de Parintele Cleopa decat de nu stiu care mestecator de pietris cu scoala. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Ce dialog plin de iubire intre Vulcanescu si altii la comentariile pe sinodulsmecheresc. :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Elementar, dragul meu Watson: spiritul schismatic este ca viermii ciudati din X-files, care nu se suportau intre ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca am inteles gresit, scuze.
|
|||
|
|||
![]()
Nu am spus despre el. Dar sunt altii pe care nu i-as asculta nici daca m-ar plati. Nu e vorba despre preotii de mir ci despre partea mai "rationalista" a Bisericii.
|
|