![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"1. În zilele acelea, înmulțindu-se ucenicii, eleniștii (iudei) murmurau împotriva evreilor, pentru că văduvele lor erau trecute cu vederea la slujirea cea de fiecare zi. 2. Și chemând cei doisprezece mulțimea ucenicilor, au zis: Nu este drept ca noi, lăsând de-o parte cuvântul lui Dumnezeu, să slujim la mese. 3. Drept aceea, fraților, căutați șapte bărbați dintre voi, cu nume bun, plini de Duh Sfânt și de înțelepciune, pe care noi să-i rânduim la această slujbă. 4. Iar noi vom stărui în rugăciune și în slujirea cuvântului." E vorba si de sf. Stefan, arhidiacon. Se imparteau ajutoare stranse de la membrii crestini la vaduve si cei nevoiasi. Last edited by catalin2; 27.08.2011 at 14:23:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea, am reluat mesajele postate pe acest topic incepand cu 5 august, DAR NU AM GASIT NICI UN TEXT SAU VRE-UN MESAJ BIBLIC CARE SA-TI SUSTINA AFIRMATIILE TALE CA AR FI EXISTAT FEMEI PREZBITERI, CI DOAR CONCLUZIILE TALE PERSONALE (referitor la mesajele postate de tine). Nu stiam pana acum ca o parere sau o concluzie pur personala este una si aceeasi cu un verset biblic. Asa ca TE ROG DIN NOU, posteaza versetele biblice care sa arate ca au existat femei prezbiteri.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Scopul femeii e sa fie "subjugata" de dragostea barbatului, care trebuie sa o iubeasca incat sa-si dea si viata pentru ea (Efeseni 5:25). Atunci femeile, cu bucurie, vor fi supuse barbatilor in toate (Efeseni 5:22-24).
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|