![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și n-am folosit expresia „zdrobiți fără milă”, ci „zdrobită fără milă”, referindu-mă la ciuma ateistă...Ateismul este o ciumă, o boală a societății. Poți nega asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ești sigur că nu ai atacat persoane? Textul evdențiat arată altceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce scrie in Biblie:
Spus-a cel nebun in inima sa : Nu exista Dumnezeu... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din nou, am atacat ateismul...Și o să-l atac mereu! Moarte ateismului! ( ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ DORESC RĂUL ATEILOR, CI DIMPOTRIVĂ DORESC SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU ȘI SĂ SE MÂNTUIASCĂ; sincer, poate nu mă crezi, dar majoritatea prietenilor mei sunt necredincioși, din nefericire și pot să îi aduc ca martori că mă port cât pot de frumos cu ei și atât cât pot încerc să-i îndrept spre creștinism). S-a ajuns la situația în care se face propagandă ateistă pe un forum ortodox, în școli, în licee, peste tot...Ce mai lipsește...nu pot să suport așa ceva...Mă doare sincer. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum am zis adevărul...Ateii trag societatea în jos...Ateii și ignoranța noastră, a creștinilor...De fapt, creștinii sunt de vină cred...Noi suntem de vină pentru că avem atâtea păcate și am permis să ne fie călcată credința în picioare de străini...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu slujești diavolului cu necredința ta? Fără să vrei poate...fără să știi...Dar te poți oricând întoarce la Hristos...căci Dumnezeu se bucură pentru oaia pierdută dar regăsită mai mult decât se bucură pentru restul care nu erau rătăcite! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Regret faptul că am fost înțeles greșit...Am și un mod de a mă exprima nu tocmai potrivit...La asta va trebui să mai lucrez, cu siguranță...Dar, vă rog, nu înțelegeți că îi urăsc pe atei...Niciodată n-aș vrea să ajung la o astfel de situație. Îi iubesc și vreau să se mântuiască...Dar subiectul deschis de domnnul ateu a fost o provocare la adresa creștinătății. Suntem popor ortodox, nu putem accepta să nu luptăm pentru păstrarea orei de religie în școli, în licee, pentru ca statul să finanțeze Biserica, să o scutească de impozite etc. Repet încă o dată că regret nespus de mult că am fost înțeles greșit și îmi cer iertare față de toți cei care s-au simțit jigniți de postările mele. |
|
|||
|
|||
![]()
Șicane stupide, manifestări ale frustrării, teribilism infantil, ipocrizie, pălăvrăgeli interminabile născute din incapacitatea lor de a accepta că greșesc: discuțiile cu ateii sunt sterile datorită sufletului lor bolnav, înțepenit în credințe rudimentare.
Ateismul poate prinde doar acolo unde există o gândire primitivă, nedezvoltată. Ateul nu-și poate da seama de neputința lui datorită mândriei, care îl înșeală asupra propriilor măsuri. Ateul crede că știe și e prea prost să înțeleagă că nu știe nimic. Iar prostia vine din răutate, din aceeași mândrie. Ateismul a fost învins și va muri lent. El îi va lua în iad pe prizonierii săi, într-un iad care nu este o pedeapsă a lui Dumnezeu ci urmarea firească a închiderii lor în fața iubirii, cunoașterii, progresului. Ateul e mort sufletește înainte de moartea fizică, iadul lui a început deja.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu. Last edited by Melissa; 13.02.2011 at 22:37:51. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|