|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Necreștinii sărbătoresc alte zile ca fiind ziua dumnezeului lor. Musulmanii, vinerea. Evreii, ca și adventiștii, sâmbăta. Creștinii sărbătoresc Duminica, ziua Soarelui lor, care este Cristos.

__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Citat: 
 Citat: 
 E cam mult spus, in ce consta sfintenia asta? Stiu ca exista, nu neg, dar de ce ar fi sfintenia doar un atribut al unora? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

O data pe an doar, oricum cred ca e valabil si pentru unii care "tin" sambata, daca intelegi ce vreau sa zic.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sper ca nu te odihnesti 24 de ore din 24.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

E foarte frumos ce spui, numai ca important este ca Domnul a inviat, nu cand a inviat. Asta e tot ce conteaza. Bine ca nu stim ziua cand s-a nascut, poate a fost miercurea, si aveam ziua asta de odihna acuma.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu are importanta ora, minutul, ziua. Important e ca a inviat. Pentru cine crede normal. Pentru unii, se stiu ei care, moartea Mantuitorului a fost o calatorie pe la iad, pe la rai, asa ca despre ce inviere vorbim.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Da, dar este o reactie normala. Sincer, nu cred ca ajungi sa castigi pe nici un ortodox de partea cealalta prin atacarea constanta a unor lucruri in care in general ortodocsii cred de mici copii. Nu prea imi dau seama care e strategia. In afara de a crea zazanie.

__________________ „Mare ești tu, Doamne, și preavrednic de laudă (…) Căci pentru tine ne‑ai creat și neliniștită este inima noastră până sa-si afle odihna in tine.” (Sfântul Augustin). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Almaris, cel mai bine este sa ramai in patratica ta  Tu singura ai recunoscut ca nu prea aveti sfintenie  Nu ai obosit sa tot faci exegeza la tot ce spunem noi? Eu zic sa nu te mai obosesti si daca sunt invechita asta este; nu-mi amintesc ca Mantuitorul sa se fi schimbat! Restul... vedem la judecata unde doresc sa avem un raspuns bun! | 
|  |