![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa 3 ani de tristete a venit si mult asteptata bucurie:) Am reusit cu ajutorul rugaciunilor voastre sa NU MAI LUCREZ DUMINICA:D Sunt dea dreptul fericita!! Va multumesc tuturor celor care m-ati purtat pana acum in inimile voastre la sfanta si dumnezeiasca liturghie, celor care m-ati pomenit! Bunul D-zeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca tuturor dragostea:)
jenica |
|
|||
|
|||
![]()
:) felicitari, jenica, si spor in cele sufletesti!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur pentru tine Jenica,
Acum nu ne ramine decit sa ne rugam sa dea Dumnezeu ca si persoana care te-a inlocuit sa nu pacatuiasca mult timp lucrind duminicile. Oricum, fiecare cu mintuirea lui:) |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Jenica, bunul Dumnezeu iti cunoaste sufletul si inimioara, asa ca, s-a hotarat sa-ti implineasca aceasta dorinta arzatoare. Ce mult ma bucur ca esti asa de fericita !
Multa, multa sanatate si impliniri duhovnicesti ! DOAMNE AJUTA ! cu mult drag, icamilin |
|
|||
|
|||
![]()
eu stiu ca cei care lucreaza pentru ca trebuie sa faca serviciu in zi de sarbatoare nu fac pacat, ci pacatul este al celor care ii cheama la munca, i.e. patronii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din mila Maicii Domnului duminica e INCHIS:):)
va multumesc TUTUROR |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta, Jenica, ma bucur sa te aflu fericita! Domnul sa te ocroteasca draga mea!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
simplu....MULTUMESC! | luizza | Secte si culte | 3 | 06.11.2010 21:56:35 |
Multumesc Sfinte Nectarie | Katalina | Intamplari adevarate | 34 | 07.06.2010 15:15:31 |
Multumesc Doamne ! | elenavioletacocos | Rugaciuni | 1 | 06.10.2009 14:53:03 |
multumesc | dram | Din Vechiul Testament | 0 | 08.03.2007 11:41:52 |
|