![]() |
Dupa 3 ani de tristete a venit si mult asteptata bucurie:) Am reusit cu ajutorul rugaciunilor voastre sa NU MAI LUCREZ DUMINICA:D Sunt dea dreptul fericita!! Va multumesc tuturor celor care m-ati purtat pana acum in inimile voastre la sfanta si dumnezeiasca liturghie, celor care m-ati pomenit! Bunul D-zeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca tuturor dragostea:)
jenica |
:) felicitari, jenica, si spor in cele sufletesti!
|
Ma bucur pentru tine Jenica,
Acum nu ne ramine decit sa ne rugam sa dea Dumnezeu ca si persoana care te-a inlocuit sa nu pacatuiasca mult timp lucrind duminicile. Oricum, fiecare cu mintuirea lui:) |
Draga Jenica, bunul Dumnezeu iti cunoaste sufletul si inimioara, asa ca, s-a hotarat sa-ti implineasca aceasta dorinta arzatoare. Ce mult ma bucur ca esti asa de fericita !
Multa, multa sanatate si impliniri duhovnicesti ! DOAMNE AJUTA ! cu mult drag, icamilin |
eu stiu ca cei care lucreaza pentru ca trebuie sa faca serviciu in zi de sarbatoare nu fac pacat, ci pacatul este al celor care ii cheama la munca, i.e. patronii.
|
Din mila Maicii Domnului duminica e INCHIS:):)
va multumesc TUTUROR |
Doamne ajuta, Jenica, ma bucur sa te aflu fericita! Domnul sa te ocroteasca draga mea!
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:43:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.