|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Calatorii astrale - pro sau contra? 

As fi curios sa aflu parerile voastre despre calatoriile astrale, daca sunteti pro sau contra, ce presupune o astfel de calatorie astrala si care ar putea fi consecintele unor asemenea practici. De asemenea, ar fi interesant de vazut parerea ortodocsilor referitor la subiect :) Multumesc. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Poi dragul meu....fiind un forum crestin ortodox, doar raspunsuri de tipul aferent vei gasi...Poate cate unul va da dintr-un crestinism exacerbat cu cate o piatra...Dar asta e riscul sa incerci sa descoperi...! Bunul Dumnezeu sa fie cu tine !
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

am mai auzit de calatorii astrale cred intr-o carte a lui paulo coelho, dar ce inseamna efectiv?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  pha ha ha Citat: 
 inseamna prea multe etnobotanice prizate :) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Aici se gaseste un articol  despre...cu comenturi pro si contra....Sigur , crestinismul nu le accepta! http://www.descopera.ro/maratoanele-...catre-alte-lum ps....jef...prea multe? tu cate prizezi de obicei?! prietena ta fidela se cheama cumva marijuana? heh....cum scria cineva..."Dumnezeu se afla in detalii"..... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

No, fain ! Si chiar adevarat!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 wtf? nu ai replici inteligente si treci la atacuri personale? nu prizez nimic calatorule,nu cred in etnobotanice, iar despre marijuana ar trebui legalizata, din pacate legea e proasta. iti spune asta ceva despre mine? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Mai exact, cine ar putea "ocupa" corpul cu pricina? Si in ce conditii? Ce s-ar intampla cu sufletul in acest caz? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Daca pleci in astral iti pierzi nu trupul,ci sufletul...
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 21:42:21 | 
| Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 15:32:28 | 
| Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 20:13:14 | 
| Noua dreapta - pro sau contra ? | heorhe | Generalitati | 25 | 15.08.2010 13:35:08 | 
| Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 13:48:23 | 
|  |