![]() |
Calatorii astrale - pro sau contra?
As fi curios sa aflu parerile voastre despre calatoriile astrale, daca sunteti pro sau contra, ce presupune o astfel de calatorie astrala si care ar putea fi consecintele unor asemenea practici.
De asemenea, ar fi interesant de vazut parerea ortodocsilor referitor la subiect :) Multumesc. |
Poi dragul meu....fiind un forum crestin ortodox, doar raspunsuri de tipul aferent vei gasi...Poate cate unul va da dintr-un crestinism exacerbat cu cate o piatra...Dar asta e riscul sa incerci sa descoperi...! Bunul Dumnezeu sa fie cu tine !
|
am mai auzit de calatorii astrale cred intr-o carte a lui paulo coelho, dar ce inseamna efectiv?
|
pha ha ha
Citat:
inseamna prea multe etnobotanice prizate :) |
Citat:
http://www.descopera.ro/maratoanele-...catre-alte-lum ps....jef...prea multe? tu cate prizezi de obicei?! prietena ta fidela se cheama cumva marijuana? heh....cum scria cineva..."Dumnezeu se afla in detalii"..... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
wtf? nu ai replici inteligente si treci la atacuri personale? nu prizez nimic calatorule,nu cred in etnobotanice, iar despre marijuana ar trebui legalizata, din pacate legea e proasta. iti spune asta ceva despre mine? |
Mai exact, cine ar putea "ocupa" corpul cu pricina?
Si in ce conditii? Ce s-ar intampla cu sufletul in acest caz? Citat:
|
Daca pleci in astral iti pierzi nu trupul,ci sufletul...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:38:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.