Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2010, 19:47:47
rasofor rasofor is offline
Member

Data înregistrării: 15.07.2009
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Exclamation reclama anticrestina red bull de craciun

Hai sa luăm atitudine , că suntem călcați în picioare de de toți necredincioșii la noi acasă . Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba : Red Bull are o reclamă titrată în limba română care face o aluzie directă la o presupusă lipsă de sfințenie a Maicii Domnului și nu numai . De presupus așa ceva presupun numai evreii și musulmanii și alți înșelați. Ce mă tulbură foarte tare este că de ziua românilor, ("majoritar creștin ortodocși") , se difuzează așa o reclamă pe mai multe canale TV fără nici o reacție din partea BOR.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2010, 19:57:26
irina82 irina82 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rasofor Vezi mesajul
Hai sa luăm atitudine , că suntem călcați în picioare de de toți necredincioșii la noi acasă . Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba : Red Bull are o reclamă titrată în limba română care face o aluzie directă la o presupusă lipsă de sfințenie a Maicii Domnului și nu numai . De presupus așa ceva presupun numai evreii și musulmanii și alți înșelați. Ce mă tulbură foarte tare este că de ziua românilor, ("majoritar creștin ortodocși") , se difuzează așa o reclamă pe mai multe canale TV fără nici o reacție din partea BOR.
Daca ai da si un link ar fi bine....
Reply With Quote
Vechi 01.12.2010, 20:03:28
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

BOR nu s-a indignat nici cand s-a spus in gura mare la tv ca de la Elena Udrea se ia lumina, ofensa categorica la adresa ortodocsilor, de ce-ar face-o acum?
Vechi 01.12.2010, 20:18:57
Member

Arrow

varianta in engleza :
http://www.youtube.com/watch?v=LOVeSlE5ZFo
Reply With Quote
Vechi 01.12.2010, 20:26:15
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Prin asta le aratam ca sunt inofensivi,cine ii mai baga inseama.
Vechi 01.12.2010, 20:37:12
Member

Arrow

Adica lipsa de reactie este cea mai buna reactie ? Si daca ei dau tare si noi ne facem ca nu simtim ei se dau batuti , nu?
Reply With Quote
Vechi 01.12.2010, 20:51:59
Senior Member

Implicit

Bine nu generalizez,dar totusi ce se poate face,fapta e infaptuita,si trebuie o reactie inteligenta,nu trebuie sa starnesti un cuib de tauni cand sunt agitati.Trebuie sa atragi de partea ta,nu sa doar sa fi defensiv.
Vechi 01.12.2010, 21:04:00
Member

Arrow

Inteligenta nu presupune sa ne lasam fratii ,surorile si copii sa asimileze , in cazul de fata , o erezie. In ceea ce priveste cuibul de tauni , ma rog lui Dumnezeu sa-i ierte ! Am fost invatati sa stam drept pentru credinta in Treimea Sfanta.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2010, 21:14:25
Senior Member

Implicit

Eu cred ca de cele mai multe ori raul este facut din nestiinta,indiferenta,distractie,nu cred ca tot ceace ce e impotriva Bisericii a fost facut cu scopul de a lovii Biserica,asta se intampla ca efect secundar insa ireversibil.Dar totusi macar noi care ne numim crestini sa nu lovim in ceilalti,pe cat putem sa arata deschidere insa si prudenta.
Vechi 01.12.2010, 21:18:52
eu_rationez eu_rationez is offline
Banned

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rasofor Vezi mesajul
Adica lipsa de reactie este cea mai buna reactie ? Si daca ei dau tare si noi ne facem ca nu simtim ei se dau batuti , nu?
si ce doresti sa se faca? o cruciada? :))))

ma indoiesc ca cei tari in credinta ca tine s-ar lasa smintiti de o gluma (cam proasta, e adevarat).

nici o gluma, oricat de idioata ar fi, nu ar reusi sa prejudicieze imaginea ortodoxismului mai mult decat o face BOR-ul insusi. topic despre scandalurile BOR aveti, ca subiecte sunt slava domnului?

Last edited by eu_rationez; 01.12.2010 at 21:21:37.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Reclama, sufletul cui ? andreicozia Generalitati 7 19.11.2010 17:42:37
Reclama cu covor rosu la AVORT cozia Generalitati 30 28.02.2009 17:43:33