![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Se da urmatoarea problema: Eu si o ea . Varsta 24 de ani. Suntem impreuna de 7 luni de zile.
Timp in care am petrecut multe momente frumoase, dar si multe momente tensionante ( in care eram decisi sa punem punct relatiei ). Ea isi doreste cat mai rapid cu putinta sa se casatoreasca ( "sa nu mai traiasca in pacat" ) insa eu nu doresc sa fac atat de repede acest pas din urmatoarele motive: 1. Avand in vedere ca au fost certuri destul de dese in care eram la un pas sa ne despartim, doresc sa mai las un timp de cunoastere ( chiar si un preot ma sfatuia sa fac asta ). 2. Mai intai de toate, as dori sa ne mutam impreuna ( deocamdata locuim separat ) pentru a ne cunoaste si mai bine si a trece impreuna prin unele etape ale vietii...sa vedem cum reactionam in unele momente, daca ne putem tolera unele tabieturi etc. 3. Nu avem o situatie financiara foarte buna incat sa se gandeasca la casatorie. Avand in vedere "problema" de mai sus, cum ar trebui sa procedez? Ea sustine sus si tare, ca nu mai are "timp de pierdut" , si daca nu ma hotarasc, ea ar vrea sa ne despartim. ( Nu stiu ce sa cred, daca ar fi in stare sa faca acest lucru, insa in alta ordine de idei, mi-as dori sa fac acest pas cand simt si eu, nu doar fortat de imprejurari ). Astept cu interes, sfaturile voastre. Multumesc. |
|