Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]Cu ce drept ma judeci tu pe mine? Nu ti-e rusine? Cine-ti permite? [/COLOR]
[COLOR=green]Eu sunt un om liber, neindoctrinat. Dumnezeu mi-a dat creier sa judec si sa nu permit nimanui sa se joace cu mintea mea. Cine se simte neam de sluga, n-are decat sa fie rob. Eu nu, niciodata! [/COLOR]
[COLOR=green]De unde stii tu in ce cred eu? Sau vrei sa ne uniformizam si toti sa behaim pe aceeasi limba? [/COLOR]
[COLOR=green]Cauta-ti de treaba, domnule si nu-mi mai analiza spusele. Nu-ti place ce scriu, nu citi, si nu mai abera... [/COLOR]
|
Odata ce esti pe un forum ortodox inseamna ca tu crezi ce credem si noi,ai obiceiurile noastre etc.Pe forumul acesta nu trebuie sa intre ateii ,protestantii,catolicii,budistii etc. pentru ca scrie clar forum ortodox,credinta ortodoxa .Daca scrie forum religios da .Dar vreau sa te intreb si nu te oblig sa imi raspunzi,nu ma joc cu mintea ta ,vreau sa stiu ce crezi tu despre Dumnezeu,cine este el ,ce crezi din Biblie ,care este opinia ta despre viata etc.Sunt sigur ca nu o sa imi raspunzi si o sa vii iar cu propozitii de gen ce treaba am eu etc...Tu zici chestia cu sclavii sau robii ca si cum ai zice Nu ai decat sa il asculti si sa il crezi pe Iisus Hristos ,sa fii sclavul lui ,deci ce sa mai zic...Tu crezi in Dumnezeu dar nu crezi in faptele lui..ma rog..