Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Însuși Iisus înainte de Înălțare spune extrem de clar:
Ioan 14:12 VDC
[12] Adevărat, adevărat vă spun că CINE CREDE în MINE va FACE și el LUCRĂRILE pe care le FAC EU; ba încă va FACE ALTELE și MAI MARI decât acestea, pentru că Eu mă duc la Tatăl
|
Citat:
În prealabil postat de CristianR
Minuni sunt și acum, Biserica este plină de ele, dar să nu rămânem cantonați în trecut, cerând minuni de felul celor de atunci. Lucrurile s-au schimbat, suntem într-o etapă superioară a mântuirii.
|
Care sunt acele minuni? Și sunt ele mai mari decât a făcut Isus? Care sunt?
Hai sa enumeram ce minuni a făcut Isus :
●Transformarea apei în vin la nunta din Cana
●Potolirea furtunii pe mare
●Înmulțirea pâinilor și a peștilor pentru ~5000 de oameni
●A doua înmulțire a pâinilor pentru ~4000 de oameni (Matei 15:32-39; Marcu 8:1-10).
●Moneda din gura peștelui (pentru plata dării templului) (Matei 17:24-27).
●Blestemarea smochinului (care se usucă)
●Învierea fiului văduvei din Nain, invierea lui Lazăr din Betania, invierea fiicei lui Iair.
●A vindecat orbi, leprosi, slabanogi, surdomuti, ciungi și schiopi.
Imaginati-va ca a vindecat ciung și schiopi!
„Atunci au venit la El multe mulțimi, având cu ele șchiopi, orbi, muți, ciungi și mulți alți bolnavi. I-au pus la picioarele Lui și El i-a vindecat.
Încât mulțimea se minuna văzând pe muți vorbind, pe ciungi sănătoși, pe șchiopi umblând și pe orbi văzând, și slăveau pe Dumnezeul lui Israel.”
Adică sa vezi cum din neant ii apare ciungului o mână sau schiopului un picior este fabulos!
Ok! Care din aceste minuni le-a făcut Biserica? Și care altele mai mari? Întreb pentru ca asta e lucrarea ca să fii recunoscut ca descent al său. Care?
Superior înseamnă să nu mai poți face minunile alea sau mai mari? :))))