Citat:
În prealabil postat de cozia
https://www.youtube.com/watch?v=2SYFs6V4xng
Am cunostinte dentisti cu cabinete la partere de bloc care statea chitic si taceau malc ca poate vor fi nedepistati CARE CLAR vor plati de la 300 lei pe an cu au avut trai neneaca, cu 5 vacante in insule pe an, masini noi schimbate la fiecare doi trei ani bani de le ieseau si pe fund, la 50 000 lei pe an.
Asa ca sa ne pregatim si pentru dublarea/triplarea reparatiilor/interventiilor dentare de la "scara blocului" plus multe alte servicii medicale "de bloc", imagistica, masaje, etc etc.
Astia de la primarii fac pe niznaii ca cica este o greseala. Vor trece saptamani si luni si nu se va schimba nimic din cei 63 000 lei de plata, sau in cel mai bun caz vor zice "Vai, SCUZELE NOASTRE, am gresit"intradevar suma este DOAR DE 59 123 LEI/AN.
Fix ce ti-am mai spus, ca nu se vor opri iar reactiile oamenilor in stupoare calma si de amuzament denota ca lumea are inca enorm de multi bani la saltea!! ,,si ei stiu la perfectie treaba asta ca altfel nu ar face-o!
|
Nu mi se pare nimic amuzant, deja e scump stomatologul, probabil va fi un lux și dacă ar mai avea oamenii bani la saltea, sigur nu i-ar da tîlharilor de guvernanți.
Dar toți oamenii ăștia din reportaj își merită cu vârf și îndesat tratamentul pt votul PNL-USR-Nicușor Dan sau pt că au stat acasă, și-au anulat votul, și-au bătut joc de alții care au încercat să facă ceva căutând cusururi, făcând mofturi.