View Single Post
Vechi 16.06.2025, 01:21:54
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Iar pe tinerii ucraineni nu i-au dat înapoi că au și țările gazde omenie să nu arunce drept carne de tun, niște oameni utili în economie
Da in prezent asa este, omenie, tari traditional si istoric vorbind, pregatite sa primeasca refugiati din tarile estice amarate si care nu sunt in nici o alianta cu ei si din ce se aude NICI nu vor fi vreodata. Este o chestie de perceptie, nimic altceva :)

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Statul gazdă nu te poate trimite în război că nu ești cetățeanul acelui stat, nu ai obligații față de acel stat (să lupți pt el).
In cazul nostru insa, daca incepe Doamne Fereste vre-un scandal militar, eu tind sa cred ca se schimba perceptia asupra subiectilor aceleiasi aliante. Nici eu nu cred ca nu se va sinchisi nimeni sa te mai trimita inapoi in zona ta de comfort lingvistic(Romania), cu sanse mari sa te "piarda" pe drum, ci te va afilia direct in trupele lor, din moment ce cauza pentru care se face mobilizarea va fi in principiu identica cu a celei din Romania, nu? Cam asa ceva.
Si ma gandem ca la fel vor pati si polacii, nemtii, olandezii, francezii, cehii tineri, samd, care "vor uita" sa se intoarca inapoi la casile lor, cum ar veni:)) Acestia vor fi obligati prin mirroring sa ingrose randurile trupelor noastre.
Legea-i lege!