View Single Post
Vechi 26.02.2025, 21:05:31
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Asta-i ultima pe forumul ortodox, să spui că exagerez comentând cu versete!!!! Dar pentru tine e grozav, că versetele n-ai cum să le contrazici, că nu mă contrazici pe mine, ci Scriptura, pe când dacă scriu păreri, pe tine nu te doare tastatura( și nici măcar în cot) să postezi ce vrei tu.

Ca să încetezi să mai scrii ”contre” despre Sf. Arsenie Boca voi înceta eu să mai scriu pe acest subiect pentru ca să nu mai secretezi venin. Poate că tu, mai demult, ai prigonit prooroci.
Ai avut bunul simț să citești broșura referitoare la picturile de la Drăgănescu, că nici pictorul Sorin Dumitrescu nu era de acord.
Era o discuție mai veche între pr Arsenie Papacioc și Ioanichie Bălan referitor la pr Arsenie care circula de prin 2010-2012 pe internet, pr Ioanichie nu l-a inclus în Patericul Românesc și multe altele.

E o pictură cu câteva elemente necanonice la Drăgănescu și e chiar ultimul izvor lăsat de Arsenie Boca, nici măcar nu e făcută la început să zici că e o scăpare a tinereții, trebuia clarificată situația în referatul de canonizare.

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
INOVAȚII? El, Arsenie, a pictat lucruri pe care le-a văzut pe când încă nu se petrecuseră, iar tu nu zici că nu-i adevărat(mulțumesc Ție, Doamne!), ci că nu-i specific ortodox.
Nu era nimic profetic în picturile respective.

Tu ai dat niște citate din Daniel care nu se pliază la așazisele descoperiri care nu pot fi probate de pe ciment, perete, copac, umblatul după semne cu dinadinsul e considerat înșelare.

Vezi că am dat și atenționările pr Nicolae Tănase despre freamătul acesta de a umbla după semne și minuni al poporului.

Last edited by Iorest; 26.02.2025 at 21:09:03.
Reply With Quote