View Single Post
Vechi 06.12.2024, 20:15:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Până se șterge topicul, dacă se șterge...

Îmi cer scuze tuturor românilor care cred în România, indiferent prin cine sau ce cred asta, întrucât în acest topic și altul,unde voi face niște mențiuni,am avut anumite afirmații sau atitudini oarecum eronate.

INDEPENDENȚA NAȚIONALĂ

SUVERANITATEA

GLORIFICAREA EROILOR

Nu se pot face decât prin sacrificii,schimbare și autonomie națională COMPLETĂ.

Pentru cei care acuză că persoanele care îl declară erou pe Ion Antonescu,ar fi pro ruse, să ne aducem aminte cine le-a asasinat pe Ion Antonescu...

COMUNIȘTII

Este bine întotdeauna să studiem istoria pe toate părțile....
De fapt ți-ai dat și tu seama ce periculos e dvpdv statal să anulezi niște alegeri, în ceasul al 12-lea, dpmdv tu doar ai spus ce crezi influențat de mass media, prieteni, colegi de lucru, nu cred că ai fost rău intenționat.
Doar cei care au antrenament la frică și s-au călit în bătăliile trecute referendum pt familie, plandemie sunt cât de cât antrenați să reziste.

Se vede clară treaba că dacă nu se jenează să distrugă niște alegeri în văzul planetei, nu se jenează de nimic și atunci pe niște oameni anonimi și insignifianți i-ar termina și mai rău.

Cred că acum v-ați dat seama cu toții ce înseamnă noțiunea de sistem, alterare a conștiinței, mesaje subliminale șamd, sper să fii învățat cu toții câte ceva din aceste alegeri și să nu mai credeți televiziunile, presa online și posturile radio ale mainstream media care de atâția ani se face sluj la partide corupte ca ele să aibă acces la bani și să ne căpușeze.