View Single Post
Vechi 24.08.2023, 11:33:06
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Ba mai mult citezi și citești jurnaliști care au denigrat referendumul pentru familie ca bot, cartianu și alții, ai exact expresiile lor în unele situații, deci tu marele hipercorect ortodox preiei ideile unor jurnaliști globaliști.
Am făcut referire la un articol despre care am auzit tot din presă, nu obișnuiesc să citesc personajele respective, dar nici nu se poate spune că neapărat tot ceea ce s-a scris acolo este din început lipsit de orice adevăr. În ceea ce privește articolul despre „nababul în sutană” Necula, „Părintele” a apărut într-o filmare recentă și nu am văzut să aducă vreo contestare cel puțin la partea factuală, nu vorbesc despre anumite interpretări, la care Necula a ținut să răspundă cu așa-zisele lui fapte de milostenie, deși conform unor mărturii care mi-au fost transmise, sînt destule dăți în care „Părintele” nu aruncă niciun șfanț cerșetorilor care încă mai ajung să cerșească pe Mitropoliei, nu de alta dar nici nu prea sînt îngăduiți pe-acolo, probabil IPS Streza se simte foarte deranjat, foarte tulburat ca imaginea lui colosală să fie „întinată” de prezența unor cerșetori exact pe lângă reședința și catedrala „lui”.
Reply With Quote